Αθλητισμός

ΑΕΚ: «Τσεκάρει» Ροντρίγκο και Βιάνα για τα δεξιά

ΑΕΚ: «Τσεκάρει» Ροντρίγκο και Βιάνα για τα δεξιά
Η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τα δεξιά.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της. Μετά από μια αποτυχημένη σεζόν, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να δουν τον “δικέφαλο” να επιστρέφει στο δρόμο των επιτυχιών. Οι “κιτρινόμαυροι” έφεραν στην Ελλάδα τον Μιγκέλ Καρντόσο και εκείνος έχει τη δική του λίστα για την ενίσχυση  της ομάδας. Φυσικά αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν σε αυτή προέρχονται από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ένας από αυτούς είναι ο Ροντρίγκο Σοάρες. Πρόκειται για τον δεξιό μπακ της Ρίο Άβες που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν. Η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι από τη στιγμή που τον παρακολουθεί και η Πόρτο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τη δεύτερη ομάδα των “Δράκων” από την οποία αποχώρησε το προπερασμένο καλοκαίρι. Τώρα η ομάδα του Οπόρτο βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Στόχος της ΑΕΚ και ο Βιάνα

Ο Ροντρίγκο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης από την Πορτογαλική αγορά που αρέσει στον νέο προπονητή της ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Ντιόγκο Βιάνα. Ο 29χρονος αγωνίζεται στο δεξί άκρο στο χώρο του κέντρου και μέχρι σήμερα ανήκει στην Μπελενέσες. Ο έμπειρος μέσος είναι ένας παίκτης, που γνωρίζει πολύ καλά ο Καρντόσο και βρίσκεται επίσης ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να αναχωρεί για διακοπές, αλλά θα είναι πάντοτε ενήμερος για κάθε κίνηση, σχεδιάζοντάς τη μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ώστε να προχωρήσουν οι υποθέσεις ενίσχυσης της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments