Αθλητισμός

Νεϊμάρ: Η απάντησή του στις κατηγορίες για βιασμό (vid)

Νεϊμάρ: Η απάντησή του στις κατηγορίες για βιασμό (vid)
Στην "αντεπίθεση" πέρασε ο Νεϊμάρ, τονίζοντας ότι δεν θα έκανε ποτέ μία ενέργεια τέτοιου είδους. Αναλυτικά, η απάντηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Ο Νεϊμάρ τοποθετήθηκε μέσω social media, αναφορικά με τις κατηγορίες που τον θέλουν να εμπλέκεται σε βιασμό νεαρής γυναίκας στο Παρίσι. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, μέσω βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram, τονίζει ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού.

“Όποιος με γνωρίζει, ξέρει τη συμπεριφορά μου, ξέρει ότι ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νεϊμάρ. Μάλιστα, στο βίντεο  συμπεριέλαβε μηνύματα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες που είχε ανταλλάξει με την κοπέλα. Σύμφωνα με τον ίδιο, του τα έστειλε στο WhatsApp η γυναίκα που τον κατήγγειλε, ημέρες μετά τη συνάντησή τους.

“Υπήρξε σχέση ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα μέσα στους τέσσερις τοίχους. Την επόμενη ημέρα δεν συνέβη τίποτα. Ελπίζω οι ερευνητές να διαβάσουν τα μηνύματα και να δουν τι συνέβη”, ήταν η δήλωση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) στις

Η δήλωση των εκπροσώπων του Νεϊμάρ

Δήλωση για το θέμα έκαναν και οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου διεθνή ποδοσφαιριστή, υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης του έχει πέσει θύμα εκβιασμού. Συγκεκριμένα, ανέφεραν τα εξής στην τοποθέτησή τους:

“Παρότι εξεπλάγη από τα νέα, τα γεγονότα ήταν ήδη γνωστά στον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του, δεδομένου ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξε θύμα απόπειρας εκβιασμού, από δικηγόρο από το Σάο Πάολο ο οποίος είπε ότι εκπροσωπούσε το φερόμενο ως θύμα.

Απορρίπτουμε απολύτως τις κατηγορίες και πάνω από όλα την έκθεση στα ΜΜΕ μιας εξαιρετικά αρνητικής κατάστασης. Όλες οι αποδείξεις της απόπειρας εκβιασμού και του μη βιασμού θα κατατεθούν στις αστυνομικές αρχές σύντομα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments