Αθλητισμός

Νεϊμάρ: Κατηγορείται για βιασμό ο Βραζιλιάνος σταρ

Νεϊμάρ: Κατηγορείται για βιασμό ο Βραζιλιάνος σταρ
Μπελάδες για τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό νεαρής γυναίκας, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας.

Καταγγελία για βιασμό νεαρής γυναίκας από τον ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, έγινε την Παρασκευή 31 Μαΐου στο Σάο Πάολο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας. Η ταυτότητα της γυναίκας παραμένει μυστική, ενώ το περιστατικό έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο του Παρισιού στα μέσα του προηγούμενου μήνα.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο Νεϊμάρ γνώρισε την εν κοπέλα μέσω των social media και συγκεκριμένα από το instagram. Έπειτα από μεταξύ τους συζήτηση, η κοπέλα συμφώνησε να ταξιδέψει στο Παρίσι για να συναντήσει τον ποδοσφαιριστή, μέσω ενός φίλου του, ονόματι Γκάλο.

Στην καταγγελία αναφέρεται πως η κοπέλα έμεινε στις 15 Μαΐου στο ξενοδοχείο Sofitel Paris και κατά τις 8 το απόγευμα εμφανίστηκε ο Νεϊμάρ μεθυσμένος.

Μετά τις συστάσεις, όπως καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα, ο Νεϊμάρ ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και με τη βία την εξανάγκασε να προβούν σε ερωτική πράξη. Στην κατάθεσή της το φερόμενο ως θύμα αναφέρει επίσης επέστρεψε στη Βραζιλία στις 17 Μαΐου αλλά φοβήθηκε να καταγγείλει τον ποδοσφαιριστή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Νεϊμάρ δήλωσε άγνοια για το θέμα και επιφυλάχθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε πριν λάβει επίσημη ενημέρωση.

Δέκα ημέρες μετά το περιστατικό που κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα ο Νεϊμάρ ενσωματώθηκε στην Εθνική Βραζιλίας στο προπονητικό κέντρο του Γκράνζα Κομαρί, στην Τερεσέπολις για να προετοιμαστεί ενόψει των αγώνων του Κόπα Αμέρικα που θα φιλοξενηθούν στη χώρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments