Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για κοινό διαρκείας σε ΠΑΕ και ΚΑΕ

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για κοινό διαρκείας σε ΠΑΕ και ΚΑΕ
Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκονται σε συζητήσεις για την εφαρμογή κοινού εισιτηρίου διαρκείας. Ποια τα δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία “χτισίματος” ενόψει της νέας σεζόν, με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να ασχολούνται με τα ζητήματα του ρόστερ. Οι αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται αλλά και οι μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν απασχολούν αρκετούς φιλάθλους της ομάδας.

Ωστόσο, πλην των αγωνιστικών, υπάρχουν και οι διεργασίες που φέρεται να λαμβάνουν χώρα μεταξύ των ανθρώπων της ΠΑΕ και της ΚΑΕ για συνεργασία στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας. Σύμφωνα με τη Live Sport, υπάρχουν σκέψεις να εκδοθεί κοινό εισιτήριο διαρκείας για ΠΑΕ και ΚΑΕ, δηλαδή θα δίνεται η δυνατότητα στους φίλους της ομάδας πληρώνοντας μία κάρτα να παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής και της μπασκετικής ομάδας, ενισχύοντας παράλληλα και τον Ερασιτέχνη με τη συνδρομή του.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που πιστοποιεί ότι οι σχέσεις της ΠΑΕ και της ΚΑΕ έχουν βελτιωθεί αρκετά μετά την περσινή τους κόντρα. Παράλληλα, το σενάριο για τα κοινά διαρκείας αποσκοπεί να φανερώσει τη συμπόρευση όλων των τμημάτων για έναν ενιαίο και αδιαίρετο σύλλογο, όπως επίσης και τη βοήθεια στη “μάνα του λόχου”.

Φυσικά, η συγκεκριμένη ιδέα και κυρίως, ο τρόπος με τον οποίον θα εφαρμοστεί είναι ακόμη προς συζήτηση, συνεπώς δεν πρόκειται να εφαρμοστεί άμεσα, δηλαδή από τη σεζόν 2019/20.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments