Ελλάδα

Λεωφορείο χωρίς οδηγό σκόρπισε τον τρόμο στην Πάτρα (vids)

Λεωφορείο χωρίς οδηγό σκόρπισε τον τρόμο στην Πάτρα (vids)
Ένα ακυβέρνητο λεωφορείο τρόμαξε τους κατοίκους της Πάτρας τα ξημερώματα της Κυριακής. Παρέσυρε αυτοκίνητα, αλλά ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα.

Λεωφορείο χωρίς οδηγό, άρχισε την “τρελή” πορεία του από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, προκαλώντας τρόμο στην Πάτρα. Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το όχημα αστικών συγκοινωνιών, ξεκίνησε την πορεία του δίχως να κάθεται ο οδηγός στη θέση του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.gr, ο οδηγός στάθμευσε το μεγάλο όχημα προσωρινά στο σημείο. Όπως όλα δείχνουν, δεν είχε ακινητοποιήσει πλήρως το όχημα. Κάπως έτσι το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ άρχισε να κινείται ακυβέρνητο, καθώς ο οδηγός είχε κατέβει, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στον κατηφορικό δρόμο της Αγίου Νικολάου.

Το λεωφορείο του “τρόμου” παρέσυρε πέντε αυτοκίνητα στο διάβα του, προκαλώντας υλικές ζημιές. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιο θύμα. Όλα τελείωσαν στη διασταύρωση με την οδό Κορίνθου, όπου έπεσε πάνω στην κολόνα με την κάμερα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα από την πτώση της να προκληθούν ζημιές σε τρία σταθμευμένα δίκυκλα.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί, ενώ ο οδηγός μετακίνησε το λεωφορείο στην οδό Κορίνθου, δίνοντας τέλος σε ένα περιστατικό όπου οι κάτοικοι θα θυμούνται για καιρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments