Ελλάδα

Εκλογές 2019: Καθυστέρηση λόγω αργοπορίας του δικαστικού αντιπροσώπου στην Αιτωλοακαρνανία

Εκλογές 2019: Καθυστέρηση λόγω αργοπορίας του δικαστικού αντιπροσώπου στην Αιτωλοακαρνανία
Εκλογές 2019: Η αργοπορημένη άφιξη δικαστικού αντιπροσώπου στο τμήμα του, οδήγησε σε καθυστέρηση της διαδικασίας της ψηφοφορίας.

Εκλογές 2019: Οι ψηφοφόροι εκλογικού τμήματος στην Αιτωλοακαρνανία χρειάστηκε να περιμένουν κάποια ώρα ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Αιτία, η αργοπορία του δικαστικού αντιπροσώπου, ο οποίος δεν μετέβη στην ώρα του και ως εκ τούτου, ήταν λογική η καθυστέρηση της έναρξης της διαδικασίας. Συν τοις άλλοις, στη Δυτική Ελλάδα καταγράφονται απουσίες μελών που είχαν οριστεί για την εφορευτική επιτροπή, όπως συνέβη την προηγούμενη Κυριακή.

Σε γενικές γραμμές, η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε και εξελίσσεται χωρίς προβλήματα στη Δυτική Ελλάδα. Οι εκεί κάτοικοι καλούνται να εκλέξουν τον νέο περιφερειάρχη, αλλά και να “βγάλουν” νέο δήμαρχο σε 16 δήμους. Συγκεκριμένα, στην Αχαΐα διεξάγεται ψηφοφορία στους εξής δήμους:

Πατρέων, Αιγιαλείας, Καλαβρύτων και Δυτικής Αχαΐας. Στην Ηλεία, εκλογές διεξάγονται στους δήμους Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ήλιδας, Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Πηνειού και Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Τέλος, στην Αιτωλοακαρνανία, εκλογές πραγματοποιούνται στους δήμους Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναυπακτίας, Ακτίου – Βόνιτσας, Αμφιλοχίας και Ξηρόμερου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments