Video

Champions League: Ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ (vid)

Champions League: Ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ (vid)
Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Champions League του 2019 και όπως ήταν φυσικό, στα αποδυτήρια των Reds στήθηκε ένα "τρελό" πάρτι για την κούπα.

Η Λίβερπουλ έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας το Champions League της σεζόν 2018/19 στη Μαδρίτη. Έπειτα από μία μακρά και επίπονη σεζόν, έναν χρόνο μετά την ήττα από τη Ρεάλ στον τελικό του 2018, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ απέδειξε ότι διαθέτει “μέταλλο” και εν τέλει πήρε αυτό που δικαιωματικά άξιζε, απέναντι στην Τότεναμ (2-0).

Η κατάκτηση του έκτου ευρωπαϊκού τροπαίου έφερε ανείπωτη χαρά στους συντελεστές της επιτυχίας, αλλά και στους πολυάριθμους οπαδούς του συλλόγου. Ο, πάντα χαμογελαστός, Γιούργκεν Κλοπ προέτρεψε τους δημοσιογράφους να μιλήσουν για το έκτο τρόπαιο (Let’s talk about six), ενώ στα αποδυτήρια του Wanda Metropolitano, στήθηκε ένα ξέφρενο πάρτι.

Η αποστολή της Λίβερπουλ το διασκέδασε με την ψυχή της, χορεύοντας  στα αποδυτήρια. Πάντως, εκείνος που έκλεψε την παράσταση, ήταν ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με το τραγούδι του. Το παρακάτω βίντεο… τα λέει όλα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments