Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/6/19)
Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (2/6/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/6/19). ζώδια κριός: Η προσπάθειά σου να υπερασπιστείς την άποψή σου, πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί μ’ ευαισθησία. Επειδή η συζήτηση θα επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου σ’ αυτό που θέλεις εσύ. Ο αγαπημένος σου μπορεί να καταλάβει πώς ακριβώς σκέφτεσαι, και φανερώνοντας πόσο παθιασμένη είσαι για αυτό που θέλεις να ολοκληρώσεις, μπορεί να σε βοηθήσει να το προωθήσεις. Απλά να ξέρεις, πότε πρέπει να μιλάς αρκετά και πότε πρέπει να ακούς.

ταύρος: Πιθανώς έχεις τη μοναδική ικανότητα, να εντοπίζεις τρόπους για να δημιουργείς τα πιο αισθησιακά, αρμονικά περιβάλλοντα, για να ανθίσει η αγάπη μέσα σ’ αυτά. Αυτή η έμφυτη ικανότητα θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη αυτή τη στιγμή, ειδικά αν θέλεις να γνωρίσεις κάποιον καλύτερα. Προσπάθησε να αποφύγεις τα κλισέ, τα θορυβώδη μέρη, που συνοδεύονται με ποτό. Το σπίτι σου ίσως, θα μπορούσε να προσφέρει το τέλειο σκηνικό για κάτι ιδιαίτερο.

δίδυμοι: Αν τα άτομα ή οι περιστάσεις συμβάλλουν σε καθυστερήσεις ή απογοητεύσεις σχετικά με τα ρομαντικά σου σχέδια προσπάθησε να ξεπεράσεις την ενόχλησή σου. Μπορεί να ενοχληθείς ιδιαίτερα, αν κουτσομπολέψουν την σχέση σου. Η επιρροή κάποιου που είναι παράλογος, θα είναι πιθανότατα βραχύβια…. οπότε για τώρα, συνέχισε να μετράς μέχρι το δέκα και να χαμογελάς.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/6/19)

καρκίνος: Θα αρχίσεις να παρακολουθείς προσεκτικά την εξέλιξη μιας φιλίας, αυτή τη στιγμή! Είτε πρόκειται για ένα συγκεκριμένο άτομο που ενδιαφέρεται πολύ για τη συναισθηματική σου ζωή, για το σύντροφό σου ή πιθανόν για κάποιον, που είναι φίλος του αγαπημένου σου…. και διατηρείς τις επιφυλάξεις σου γι’ αυτόν. Πιθανώς να μην είναι τόσο επίφοβο όσο το βλέπεις εσύ, αλλά προσπάθησε ν’ αποφύγεις να μιλήσεις για το θέμα αυτό, ανοιχτά. Ό, τι σου φαίνεται ενοχλητικό, μάλλον δε θα έχει συνέχεια…

λέων: Αν είσαι εξαιρετικά ευαίσθητη αυτή τη στιγμή, υπάρχει περίπτωση, να δεις ορισμένες καταστάσεις, με υπερβολικό τρόπο. Είναι επίσης πιθανό ότι θα μπορούσες ένα αβλαβές σχόλιο, να το «φέρεις βαρέως» και να μετατρέψεις κάτι μηδαμινό, σε κάτι σημαντικό. Επίσης, να θυμάσαι ότι η ανταγωνιστικότητα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, μπορεί να είναι διασκεδαστική και σέξι, αλλά όχι όταν φωνάζετε ο ένας στον άλλον.

ζώδια παρθένος: Η επιθυμία σου να τακτοποιηθούν τα ερωτικά σου, θα φτάσει σε ακρότητες αυτή τη στιγμή. Θα ενοχληθείς από ασήμαντα πράγματα και θα κάνεις τον εραστή σου ν’ αναρωτιέται, γιατί εκνευρίστηκες. Η ανάγκη να δημιουργήσεις περισσότερη δομή στη σχέση σου, μάλλον αντανακλά την επιθυμία σου, για έλεγχο. Ίσως είναι σημαντικό να αναρωτηθείς, γιατί το θεωρείς απαραίτητο.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/6/19)

ζυγός: Ο έρωτας θα έχει την τιμή του, αυτό το διάστημα. Ίσως να γνωρίζεις πόσα έχεις επενδύσει ουσιαστικά ή οικονομικά για να βελτιώσεις τα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η κοινωνική σκηνή, προσφέρει πολλές πιθανές ρομαντικές ευκαιρίες, αλλά τα χρήματα θα σύντομα θ’ αρχίσουν να μειώνονται αν τις ακολουθήσεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως γνωρίζεις την ανάγκη σου για νέες ισορροπίες στις κοινές σας δαπάνες.

σκορπιός: Η διαίσθηση και η φαντασία σου, συνδυάζονται υπέροχα σήμερα και θα δημιουργήσουν εντυπωσιακά οράματα για το μέλλον, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Ωστόσο, αντί να τα κρατάς κρυφά, θα είναι πολύ πιο ερωτικό, αν τα μοιραστείς με τον εραστή σου. Το σύμπαν σου δηλώνει, ότι κάποιος είναι πρόθυμος να συνδεθεί με τα ένθερμα οράματά σου, όπως κι αν επιλέξεις να του τα μεταφέρεις. Μια επιλογή σου, θα είναι, να είσαι δημιουργική.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/6/19)

τοξότης: Η φαντασία σου είναι ενισχυμένη αυτή τη στιγμή και θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις ένα περιπετειώδες σχέδιο, που αφορά τα ερωτικά σου. Ωστόσο, αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στη δημιουργικότητά σου, όσο κι αν θέλεις να μάθεις πώς θα μετατρέψεις το όραμά σου σε πραγματικότητα, θα συνεχίσει να βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας σου, επ’ αόριστον. Μπορεί ωστόσο να βρεθεί μια χρήσιμη ισορροπία ανάμεσα στο ν’ αφήσεις ελεύθερη τη φαντασία σου αλλά να παραμένει δεμένη, στην πραγματικότητα. Μόλις αποκτήσεις αυτή την ισορροπία, θα διαχωρίσεις, τι προσφέρει δυνατότητες και τι είναι απλά ουτοπία!

αιγόκερως: Μια πιο ξέγνοιαστη ή λιγότερο περιοριστική στάση απέναντι στην αγάπη και το ρομαντισμό, μπορεί να φέρει ευχάριστα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή. Τόλμησε να είσαι διαφορετική ή να κάνεις κάτι διαφορετικό που θα βγάλει από τη ρουτίνα τη σχέση σου. Αυτός ο νέος τρόπος προσέγγισης θα είναι ακριβώς αυτό που θέλει να δει από σένα, ο εραστής σου. Θα ανακαλύψεις, πως έχει τις δικές του ενδιαφέρουσες ιδέες για το πώς να γίνει πιο αυθόρμητη η σχέση σας.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/6/19)

ζωδια υδροχόος: Είναι πολύ εύκολο να βλέπεις τις σχέσεις των άλλων και να πιστεύεις, πως έχουν ανακαλύψει το μυστικό, για την τέλεια σχέση. Αυτό θα σε κάνει να εστιάσεις πολύ έντονα στις αντιληπτές ελλείψεις της σχέσης σου. Πάντα το γρασίδι είναι πιο πράσινο στην απέναντι πλευρά, τουλάχιστον έτσι λέει η παροιμία. Μην παρασύρεσαι και πιστεύεις πως όλοι οι άλλοι, βιώνουν την τέλεια σχέση. Μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου επίπεδο τελειότητας, εστιάζοντας περισσότερο σε αυτό που αξίζει να εκτιμήσεις στον κόσμο σου.

ιχθύες: Μπορεί να πιστεύεις πως ο εραστής σου είναι συναισθηματικά ένα «παχύδερμο» αλλά κατά βάθος είναι πολύ ευαίσθητος. Ό, τι λέει, είναι περισσότερο μια γενική δήλωση… και δε στοχεύει ιδιαίτερα σε σένα. Παρόλο που θα μπορούσες να αποκτήσεις μια ενδιαφέρουσα εικόνα για τις σκέψεις ή τα συναισθήματα του σχετικά με μια συγκεκριμένη κατάσταση, θα μπορούσες επίσης να τον βοηθήσεις, να υιοθετήσει περισσότερο ανοιχτό μυαλό… σε κάτι που βλέπει μεμονωμένα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments