Αθλητισμός

ΑΕΚ: Δεν έχουν ξεχάσει τον Χόλμεν στην “Ένωση”

ΑΕΚ: Δεν έχουν ξεχάσει τον Χόλμεν στην “Ένωση”
Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Σεμπάστιαν Χόλμεν.

Η ΑΕΚ έχει μπει σε νέα εποχή. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν νέο τεχνικό στον πάγκο τους και ελπίζουν ότι θα επιστρέψουν στους τίτλους με τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στη χώρα μας μόλις λίγες μέρες, αλλά είναι καλά διαβασμένος. Γνωρίζει ποια είναι τα προβλήματα της ομάδας και που πρέπει να ενισχυθεί. Μια από τις θέσεις που η “Ένωση” πονάει είναι αυτή του σέντερ μπακ.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες ήταν στην επικαιρότητα, αλλά η περίπτωση του φαίνεται πως έχει κολλήσει. Τον τελευταίο καιρό υπήρξε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σεμπάστιαν Χόλμεν. Ο Σουηδός στόπερ έχει μερικά από τα στοιχεία που ψάχνουν οι “κιτρινόμαυροι”. Είναι γρήγορος και δυναμικός κάτι που θα τον έκανε να ταιριάξει με τα βαριά κορμιά των Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου.

Δεν τελείωσε ο Χόλμεν για την ΑΕΚ

Μετά την πρόσληψη του Καρτνόσο η περίπτωση του διεθνή στόπερ φαινόταν να έχει χάσει έδαφος. Ωστόσο το Εθνοπόρ αναφέρει πως ο έμπειρος τεχνικός δεν είναι αρνητικός. Απλά επειδή δεν γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή θα ήθελε πρώτα να τον τσεκάρει. Αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα και τότε θα βγει η τελική ετυμηγορία του πρώην προπονητή της Θέλτα για το αν θα γίνει κάποια κίνηση ή όχι.

Ο Καρντόσο συνεχίζει να έχει ψηλά στη λίστα του για την άμυνα και τον Νέλσον Μόντε, που μένει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε. Τις προσεχείς μέρες, ο ίδιος αναμένεται να αποφασίσει οριστικά για το ποιος είναι ο «εκλεκτός» στη νευραλγική θέση του σέντερ μπακ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments