Βιβλίο

Til’ Wrong Feels Right: Νέο βιβλίο από τον Iggy Pop

Til’ Wrong Feels Right: Νέο βιβλίο από τον Iggy Pop
Ο θρυλικός τραγουδιστής Iggy Pop θα κυκλοφορήσει από το φθινόπωρο το νέο του βιβλίο «Til' Wrong Feels Right», με αδημοσίευτους στίχους, δοκίμια και αναμνηστικά.

Ο θρυλικός καλλιτέχνης της ροκ Iggy Pop θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, όπως ανακοίνωσε, το νέο του βιβλίο με στίχους και αδημοσίευτα δοκίμια αλλά και αναμνηστικά με τίτλο «Til’ Wrong Feels Right». Στο εν λόγω βιβλίο πέραν των στίχων από 100 τραγούδια του μαζί με φωτογραφίες και αναμνηστικά, συμπεριλαμβάνονται σημειώσεις και δοκίμια, χειρόγραφα του Ίγκι Ποπ, που δεν έχουν δημοσιευθεί ποτέ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στην συλλογή που αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου ενώ ήδη είναι διαθέσιμη για «preorder», συμπεριλαμβάνονται σχόλια από καλλιτέχνες, όπως της Ντέμπι Χάρι των Blondie και του Μαρκ Μπόλαν των T.Rex από διάφορες στιγμές της καριέρας του θρύλου της ροκ.

Ο τίτλος του βιβλίου του «Til’ Wrong Feels Right» είναι ο ίδιος με εκείνον τραγουδιού του από το άλμπουμ του «Skull Ring», γεγονός που κάνει τους φαν του παγκοσμίως να αναρωτιούνται αν πρόκειται για μία εσκεμμένη συσχέτιση.

Την «φωνή του τίποτα» υποδύεται ο θρύλος της ροκ στην ταινία «In Praise of Nothing», στιγμιότυπα της οποίας δημοσίευσε νωρίτερα φέτος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Ο Iggy είναι η φωνή του Τίποτα σε ένα ντοκιμαντέρ για το… Τίποτα» αναφέρει ο ίδιος σε λεζάντα ανάρτησης του.

Η εν λόγω ταινία, ένα σατιρικό ντοκιμαντέρ, διερευνά τι θα μπορούσε το απόλυτα «Τίποτα» να πει στους ανθρώπους, αν μπορούσε να μιλήσει. Ο Ίγκι Ποπ ως «Φωνή του Τίποτα»,  αφηγείται καθ’όλη την διάρκεια της ταινίας.

Το φιλμ διάρκειας 78 λεπτών περιγράφεται ως «παράδοξο κατασκοπευτικό ντοκιμαντέρ». Σύμφωνα με το ΑΠΕ, χρειάστηκαν δέκα χρόνια για την ολοκλήρωση της ταινίας που αποτελείται εξ ολοκλήρου από σταθερά πλάνα που γυρίστηκαν από 68 κινηματογραφιστές σε περισσότερες από 70 χώρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments