Ελλάδα

Διακοπές κυκλοφορίας λόγω έργων στη Λεωφόρο Συγγρού

Διακοπές κυκλοφορίας λόγω έργων στη Λεωφόρο Συγγρού
Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος θα λάβουν χώρα στη Λεωφόρο Συγγρού. Η ενημέρωση της τροχαίας για την κυκλοφορία

Οι διακοπές κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθούν από το ύψος της συμβολής της Συγγρού με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Α. Φραντζή στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Αθηναίων, κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 17 Ιουνίου καθ’ όλο το 24ωρο, με την αναμενόμενη ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Όπως ενημερώνει η τροχαία, κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας. Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ζαν Μωρέας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Συγγρού.

-Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της οδού Καλλιρρόης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ζαν Μωρέας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Λ .Συγγρού.

Κατά τις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Αμβρ. Φραντζή. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας