Ελλάδα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Δημήτρης Κουφοντίνας: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Εξιτήριο από το νοσοκομείο του Βόλου πήρε σήμερα Δευτέρα ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Ο πολυισοβίτης της 17Ν αναμένεται να μεταφερθεί στο κατάστημα κράτησης Κασσαβέτειας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε σήμερα, Δευτέρα (3/6/19) εξιτήριο από το νοσοκομείο του Βόλου. Τώρα θα μεταφερθεί στο κατάστημα κράτησης Κασσαβέτειας  όπου θα συνεχίσει την  αγωγή αποκατάστασης υπό την επίβλεψη των γιατρών. Ο πολυισοβίτης της 17Ν, όπως είναι γνωστό είχε ξεκινήσει απεργία πείνας μετά την απόρριψη της αίτησης του για χορήγηση νέας άδειας. Ωστόσο, έπειτα από την αναίρεση κατά του απορριπτικού βουλεύματος ανέστειλε την απεργία πείνας αλλά παρέμενε νοσηλευόμενος.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η έκδοση του νέου βουλεύματος από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου για το αίτημα περί χορήγησης άδειας.

Μέσω της συνηγόρου του Ιωάννας Κούρτοβικ, ο Δημήτρης Κουφοντίνας αναφέρει πως «τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του θέλουν να εκφράσουν και δημόσια τις ευχαριστίες τους  προς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό και τη διεύθυνση του Νοσοκομείου του Βόλου, για την ευαισθησία και την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετώπισαν τον ίδιο και τα προβλήματα που η κατάσταση του δημιούργησε».

Διαβάστε Eπίσης

Δημήτρης Κουφοντίνας: Βγήκε από την Εντατική

Δημήτρης Κουφοντίνας: Σταματάει την απεργία πείνας

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι