Αθλητισμός

ΑΕΚ: Εξετάσεις για επτά παίκτες – Αβέβαιο το μέλλον τους

ΑΕΚ: Εξετάσεις για επτά παίκτες – Αβέβαιο το μέλλον τους
Ο Μιγκέλ Καρντόσο θα αποφασίσει για το μέλλον επτά ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που μόνο σίγουροι δεν είναι για τη νέα σεζόν.

Η ΑΕΚ έχει μπει σε νέα εποχή. Μετά και την επίσημη παρουσίαση του Μιγκέλ Καρντόσο ο σχεδιασμός της ΑΕΚ έχει πάρει μπρος για τα καλά. Όμως πριν προχωρήσουν οι μεταγραφικές ενισχύσεις θα πρέπει να υπάρξει και το απαραίτητο «ξεσκαρτάρισμα». Ο νέος τεχνικός της Ένωσης δήλωσε και κατά την παρουσίασή του ότι θέλει ένα αρκετά μικρό ρόστερ ώστε να δουλεύει καλύτερα.

Σύμφωνα με «Τα Νέα», επτά είναι οι ποδοσφαιριστές που κρίνονται και θα εξεταστεί το μέλλον τους στην ομάδα, μέσω όμως της προετοιμασίας καθώς ο Καρντόσο θέλει να τους κρίνει στο χορτάρι και να δει αν αξίζουν ευκαιρία.

Αυτοί είναι οι Βίκτωρ Κλωναρίδης, Ούρος Τσόσιτς, Χρήστος Αλμπάνης, Μάκης Γιαννίκογλου, Στράτος Σβάρνας, Γιώργος Γιαννούτσος και Γιάννης Γιαννιώτας και μάλιστα ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» έχει ζητήσει φιλικό επί αθηναϊκού εδάφους πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, ώστε να εξάγει τα συμπεράσματά του.

ΑΕΚ: Βρέθηκε ομάδα για τον Λιβάγια – 4 εκατομμύρια ζητάει η Ένωση

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς η Ένωση θέλει τα τον πουλήσει. Όμως στην ΑΕΚ τονίζουν οτι δεν πρόκειται να παραχωρήσουν τον Κροάτη επιθετικό με ποσό λιγότερο των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου, τις τελευταίες μέρες υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Λιβάγια.

Μάλιστα η ομάδα, που το όνομά της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, έχει ξεκινήσει επαφές με την ΑΕΚ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Κροάτη μεσοεπιθετικό. Φέρεται, μάλιστα, έτοιμη να καταθέσει το ποσό που ζητά, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της.

Περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με το ποια είναι η ομάδα αυτή, δεν έχουν γίνει γνωστές. Θα είναι, ωστόσο, μια σημαντική εξέλιξη με την προσθήκη «ζεστών» χρημάτων στα ταμεία της ΑΕΚ, ώστε να μπορέσει να κινηθεί με ακόμη ευελιξία στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Λιβάγια ή οποιαδήποτε άλλη κάλυψη του ρόστερ, ανάλογα με το σχεδιασμό που θα έχει γίνει μαζί με τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments