Αθλητισμός

Ελλάδα – Ιταλία: «Φουλάρει» η Εθνική ομάδα ενόψει προκριματικών EURO 2020

Ελλάδα – Ιταλία: «Φουλάρει» η Εθνική ομάδα ενόψει προκριματικών EURO 2020
Ενσωματώνονται και οι τελευταίοι διεθνείς στην Εθνική Ελλάδος, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει πλήρες οπλοστάσιο για το ματς κόντρα στην Ιταλία στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2020.

Ελλάδα – Ιταλία: Στην τελική ευθεία μπαίνει η Εθνική Ελλάδος εν όψει του μεγάλου αγώνα με την Ιταλία το ερχόμενο Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Και ο Άγγελος Αναστασιάδης βλέπει τα προβλήματά του να λιγοστεύουν. Τέσσερα νέα πρόσωπα είχε η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος τη Δευτέρα (3/6). Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Κάρλος Ζέκα και Τάσος Δώνης επέστρεψαν από την άδεια που είχαν λόγω πρόσφατων αγωνιστικών υποχρεώσεων με τις ομάδες τους και προπονήθηκαν με τους συμπαίκτες τους.

Οι τελευταίες προπονήσεις γίνονται επί ελληνικού εδάφους, στον Άγιο Κοσμά, μετά τη μίνι προετοιμασία της Εθνικής στην Ολλανδία και το φιλικό κόντρα στην Τουρκία στην Αττάλεια. Πλέον η προετοιμασία βρίσκεται στα τελικά στάδια και ο Άγγελος Αναστασιάδης βλέπει την φαρέτρα του να γεμίζει με την ενσωμάτωση των τελευταίων παικτών.

Κάπως έτσι ο έμπειρος τεχνικός θα μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα τόσο στο εναρκτήριο ματς της διαδικασίας των προκριματικών για το EURO του 2020 κόντρα στην Ιταλία στο ΟΑΚΑ (8/6, 21:45) όσο και για το αντίστοιχο κόντρα στην Αρμενία λίγες ημέρες μετά (11/6).

Ζορζίνιο: «Δύσκολο ματς με την Ελλάδα, έχει ποιοτικούς παίκτες»

Ο Βραζιλιάνος, πολιτογραφημένος Ιταλός άσος της Τσέλσι, Ζορζίνιο, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Ιταλίας με την Εθνική μας ομάδα στο ΟΑΚΑ το προσεχές Σάββατο, τονίζοντας πως η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και τόνισε ότι το παιχνίδι θα έχει μεγάλο δείκτη δυσκολίας.

Ο χαφ των Μπλε και της Σκουάντρα ατζούρα δήλωσε τα εξής: «Κόντρα στην Ελλάδα τα πράγματα θα είναι δύσκολα, έχουν μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και στα τελευταία ματς είχε την κατοχή της μπάλας. Θα πρέπει να τρέξουμε αλλά θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Μία εκτός έδρας νίκη θα είναι ωραία και σημαντική για εμάς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments