Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο λόγος που απουσίαζε από τον ΕΣΑΚΕ

Ολυμπιακός: Ο λόγος που απουσίαζε από τον ΕΣΑΚΕ
Ο Ολυμπιακός απουσίασε από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (4/06).

Ο Ολυμπιακός απουσίασε από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (4/06). Πολλοί ερμήνευσαν κατά το δοκούν την ηχηρή απουσία εκπροσώπου των «ερυθρόλευκων», ωστόσο η απάντηση από μεριάς τους είναι σαφής, όπως αναφέρει το gavros.gr.

Όπως έλεγαν, δεν είχαν κανένα λόγο να συμμετάσχουν και πάλι σε μία ανούσια κουβέντα, η οποία δεν έβγαλε τίποτα. Έγινε αυτό ακριβώς που περίμεναν, όπως και στις προηγούμενες συναντήσεις, γι αυτό αναρωτιούνται, «να πηγαίνανε να κάνουμε τι;». Δεν είχαν κανέναν λόγο να παραβρεθούν σε μία συνάντηση που τα παρουσιάζουν όπως θέλουν και απλά συζητάνε δίχως να καταλήξουν πουθενά. Το προεδρείο πρέπει να κάνει προτάσεις. Όπως συμβαίνει στην Ευρωλίγκα που λέει, «προτείνουμε αυτό και αυτό κύριοι, συμφωνείτε;». Στον ΕΣΑΚΕ απλά μαζεύονται κάθε τρεις και λίγο και συζητάνε δίχως να φέρουν κάποιo αποτέλεσμα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στο μόνο που συμφώνησαν ήταν στο πειθαρχικό κομμάτι και στο να αυστηροποιηθούν οι κανονισμοί για τους παράγοντες που παρεκτρέπονται (στα άλλα δεν κατάφεραν να βρουν μια λύση) ενώ η επίσημη ανακοίνωση- στην οποία δεν αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός απουσίαζε- επισημαίνει.

«Στην σημερινή (4/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε:

* Να συγκροτηθεί επιτροπή από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελο Γαλατσόπουλο και εκπροσώπους των ΚΑΕ Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ΑΕΚ και Χολαργού για διερευνητικές συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς για την εφαρμογή της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

* Να εναρμονιστούν πιλοτικά από τη νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ οι κανονισμοί του Πρωταθλήματος με το νέο αθλητικό νόμο και να ακολουθήσουν οι παρατηρήσεις των νομικών επιτελείων των ΚΑΕ πριν διαμορφωθεί το τελικό πειθαρχικό πλαίσιο του Πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments