Lifestyle

Μαντώ Τζαβάρα: Κακοποιήθηκε άγρια από τον πασίγνωστο μπασκετμπολίστα πρώην σύντροφό της (pics)

Μαντώ Τζαβάρα: Κακοποιήθηκε άγρια από τον πασίγνωστο μπασκετμπολίστα πρώην σύντροφό της (pics)
Συγκλονίζει η Μαντώ Τζαβάρα με τις φωτογραφίες του ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος είναι γνωστός μπασκετμπολίστας.

Μία απίστευτη ιστορία κακοποίησης είδε το φως της δημοσιότητας στα τέλη Απριλίου, με τις φωτογραφίες της κακοποιημένης Μαντώς Τζαβάρα να προκαλούν σοκ. Η 44χρονη κατηγόρησε τον σύντροφό της γνωστό μπασκετμπολίστα ότι την γρονθοκόπησε και η εφημερίδα Espresso δημοσίευσε τη φωτογραφία της με αίματα στη μύτη.

Ωστόσο η υπόθεση παίρνει άλλες διαστάσεις, καθώς η Μαντώ δημοσίευσε στο προφίλ της στο facebook συγκλονιστικές φωτογραφίες με το πρόσωπό της άγρια παραμορφωμένο. Η ίδια καταγγέλλει ότι ευθύνεται ο 39χρονος πρώην σύντροφός της και πρώην άσσος του μπάσκετ, Μανώλης Παπαμακάριος, λέγοντας πως την γρονθοκόπησε και την χαράκωσε!

Στην ανάρτησή της αναφέρει μάλιστα: «Με χαράκωσε με μαχαίρι και με γρονθοκόπησε μέχρι τελευταίας ανάσας». Η Μαντώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, έκανε μήνυση στον γνωστό μπασκετμπολίστα για σοβαρές σωματικές βλάβες αλλά και για κλοπή, αφού όπως ισχυρίζεται τις έκλεψε 20.000 ευρώ από ένα σημείο του σπιτιού της, την κρυψώνα των οποίων του είχε εμπιστευτεί η ίδια.

Από την πλευρά του γνωστού μπασκεμπολίστα δίνεται μια διαφορετική εκδοχή. Διαψεύδει ότι την χαράκωσε και ισχυρίζεται ότι το πρόσωπό της τραυματίστηκε από τον διαπληκτισμό που είχαν κατά την διάρκεια του οποίου την απώθησε.

Η Espresso αναφέρει ότι ο πρώην μπασκετμπολίστας αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα όπου έχει καταθέσει τη μήνυση η σύντροφός του και να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή υποβάλλοντας μήνυση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments