Video

Survivor διαρροή (4/6/19): Αυτή η ομάδα κερδίζει το αποψινό έπαθλο (vids)

Survivor διαρροή (4/6/19): Αυτή η ομάδα κερδίζει το αποψινό έπαθλο (vids)
Survivor διαρροή (4/6/19): Tο αγώνισμα επάθλου του Survivor είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες.

Survivor διαρροή (4/6/19): Μετά το αγώνισμα ασυλίας το βράδυ της Δευτέρας, το οποίο κέρδισε η Μαύρη ομάδα, απόψε το βράδυ στο Survivor οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για ένα  σπουδαίο έπαθλο. Απόψε το αγώνισμα επάθλου του Survivor είναι κρίσιμο για πολλούς και διάφορους λόγους. Η άσπρη ομάδα θέλει μια νίκη ώστε να ανασυνταχθεί μετά από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Μία ακόμη συνεχόμενη ήττα θα ρίξει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία ενώ θα μείνουν και πάλι χωρίς φαγητό. Από την πλευρά της οι παίκτες της μαύρης ομάδας έχουν φοβερή ρέντα, καθώς ότι και να επιχειρήσουν τους βγαίνει. Θεωρούνται φαβορί για τη σημερινή νίκη, αρκεί να το αποδείξουν μέσα στον στίβο μάχης.

Απόψε θα δούμε ένα ακόμα αγώνισμα σε μια άκρως εντυπωσιακή πίστα, με μεγάλη πισίνα, που σαφώς ευνοεί τους Μαύρους, οι οποίοι έχουν αποδείξει πως έχουν καλύτερη… επαφή με το νερό! Όσο για τον στόχο, κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολος. Ποιος θα κερδίσει σήμερα;

H μαύρη ομάδα θεωρείται φαβορί και από τα πλάνα του trailer φαίνεται να έχει το πάνω χέρι και για αυτό το έπαθλο, συνεχίζοντας το σερί των νικών τους. Όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την ανατροπή από την άσπρη ομάδα. Από το τρέιλερ φαίνεται πως ό Γιουσούφ θα τραυματιστεί. Ακούγεται να φωνάζει και να πιάνει το πόδι του. Δεν μοιάζει κάτι σοβαρό, δεν ξέρουμε κι αν θα συνεχίσει το αγώνισμα. Σε περίπτωση που δεν παίξει ο Γιουσούφ θα υπάρξει μειονέκτημα.

Δείτε το τουρκικό τρέιλερ του επεισοδίου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments