Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (4/6/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (4/6/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια. Αναλυτικές προβλέψεις.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (4/6/19). ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Αυτό το σαδισμό του σύμπαντος πώς να τον αντέξεις σήμερα; Η μέρα να ξεκινά με διάθεση, ταχύτητα, σπίρτοζικη επικοινωνία και να καταλήγει με μια κούραση και χασμουρητά που απειλούν να σου εξαρθρώσουν το σαγόνι; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Καλό θα ήταν να κατεβάσεις το γενικό διακόπτη της ομιλίας, των διαπραγματεύσεων και των συζητήσεων στο εργασιακό σου χώρο. Αντίθετα είναι καιρός να ενεργοποιήσεις την όραση σου και να μετρήσεις εχθρούς και φίλους μέσα στο γραφείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Αν αληθεύει ο αστικός μύθος πως ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να περιορίσει έναν/μια Δίδυμο είναι ο ίδιος του/της ο εαυτός, τότε ναι, το τελευταίο καιρό το κάνεις τόσο επιτυχημένα που σχεδόν έχουμε ξεχάσει πως είσαι Δίδυμος. Η ένσταση μου δεν έχει να κάνει με τον περιορισμό, που έμοιαζε απαραίτητος τόσο καιρό ώστε ν’ ανταπεξέλθεις στις αυξημένες εργασιακές απαιτήσεις, αλλά με το γεγονός πως άφησες τον εαυτό σου να αφομοιωθεί απ’ αυτούς τους ρυθμούς. Κι όταν ένας/μια Δίδυμος ζει για να δουλεύει μόνο, είναι πολύ δυστυχισμένος/η! Σύνελθε! ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Είναι πολύ παράξενος ο ακόλουθος εσωτερικός μηχανισμός, αλλά πράγματι εμφανίζεται αυτές τις μέρες σε πολλούς/ες Καρκίνους: φοβάσαι να είσαι αισιόδοξος/η ή, αν δεν έχεις συγκεκριμένο λόγο απαισιοδοξίας, φοβάσαι πως κάτι θα συμβεί σύντομα και θα σε πληγώσει και κρατάς ακόμη πιο ισχυρές άμυνες. Πρόσεξε γιατί αρχίζεις έτσι πάλι να κλείνεσαι στο καβούκι σου…

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (4/6/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Σε μια μάχη ανάμεσα στις συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος και τις προσδοκίες του μέλλοντος τι κερδίζει; Στην περίπτωση σου κανένα από τα δύο. Βλέπεις, προσπαθείς ακόμη μια φορά, να κρύψεις κάτω από μερικούς νέους επαγγελματικούς/κοινωνικούς στόχους τα αδιέξοδα της καρδιάς σου. Ίδια λάθη… ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Όταν το μυαλό ενός/μιας Παρθένου ανεβάζει στροφές, καλύτερα να βρίσκεσαι σε απόσταση ασφαλείας ή τουλάχιστον σε ένα εξοπλισμένο δωμάτιο (επικάλυψη τιτανίου στους τοίχους, προμήθειες και νερό για μερικές μέρες, βασικά φάρμακα). Γιατί είναι ακριβώς αυτές τις μέρες που αντιλαμβάνεται με μεγαλύτερη συχνότητα τα λάθη που συμβαίνουν γύρω του/της (δεν θες να ζήσεις τέτοια κριτική) ενώ την ίδια στιγμή που θα χτυπά την δική του/της ψυχολογία με το χειρότερο τρόπο, καθώς θα ξαναθυμάται τα λάθη που έκανε στο παρελθόν. Παρθένε, σε προειδοποιώ! Θα σε δέσω!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Το μυαλό σου είναι σαν μια απασφαλισμένη πυρηνική κεφαλή που εκπέμπει τόνους τοξικής ραδιενέργειας σε μορφή σκέψεων: «Δεν θα ξεφύγω από τη ρουτίνα μου ποτέ», «Έχασα τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες», «Ο χρόνος περνάει και εγώ μένω στάσιμος/η!, «Τι κάνω εδώ Θεέ μου;»… Πόλεμος σκιών. ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Είναι τεράστια παγίδα, κάθε φορά που εκνευρίζεσαι στον εργασιακό χώρο που βρίσκεσαι, να συγκρίνεις την τωρινή σου ρουτίνα με τα όνειρα και τους στόχους που είχες και δεν έχουν ακόμη εκπληρωθεί. Μόνο πικρία υπάρχει σ’ αυτό το δρόμο και καθόλου δεν σε βοηθάει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Είναι εκνευριστικό να πρέπει να βαράς προσοχή μπροστά στον/στην προϊστάμενο/η σου και να καταπίνεις όλες τις ανούσιες υποδείξεις του/της, μέρα με την ημέρα. ΟΚ, δεν σου λέω κάτι καινούργιο. Απλά σήμερα ίσως φτάσεις πολύ κοντά στο σημείο να εκραγείς. Not a good idea… ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Αν σου έλεγα στην αρχή της ημέρας πως μέχρι να βραδιάσει θα σε προβλημάτιζε ξανά η προσωπική σου ζωή (η ποια;), θα δούλευες ή δεν θα δούλευες σαν μην υπάρχει αύριο;

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (4/6/19)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Προοδευτικά, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα ασισθάνεσαι μια αυξανόμενη πίεση, μάλλον εξαιτίας των ευθυνών στη δουλειά σου ή κάποιων προθεσμιών που σʼ αγχώνουν. Οπότε ένα είναι το σύνθημα: Δούλεψε! ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Αν υπάρχει κάτι στο οποίο είσαι καλός/η είναι να ερωτεύεσαι τα φαντάσματα του παρελθόντος σου. Να αναζητάς “εκείνο το βλέμμα” σε όλα τα επόμενα βλέμματα, “εκείνο το άγγιγμα” στα χέρια που ακολουθούν, “μια βραδιά σαν τότε” στις βραδιές του παρόντος και του μέλλοντος. Οι σχέσεις είναι σαν τους ανθρώπους Ιχθύες μου: οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους. Καιρός να πας παρακάτω.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments