Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ταρώ ερωτικές για την Τρίτη (4/6/19)

Ζώδια σήμερα: Ταρώ ερωτικές για την Τρίτη (4/6/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (4/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (4/6/19). Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Κάρτα ταρώ: η δικαιοσύνη: Είστε έτοιμοι να αποδώσετε δικαιοσύνη στη σχέση σας. Μπορεί να αισθάνεστε ενοχλημένοι και είστε έτοιμοι να βγείτε από τη σχέση σας. Μπορεί ακόμη και να είστε σε μία βάναυση σχέση και είστε έτοιμοι να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Κάρτα ταρώ: η ιέρεια: Ακολουθήστε το ένστικτό σας όταν σκέφτεστε τη σχέση σας. Αν νομίζετε ότι είναι καλή ιδέα, πιθανότατα θα είναι αλήθεια. Μπορείτε να ωριμάσετε τόσο τον εαυτό σας, όσο και τη σχέση σας ταυτόχρονα, αρκεί να δώσετε και στα δύο την απαραίτητη προσοχή.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). Κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας: Δε θέλετε να σας κατευθύνει ο σύντροφός σας. Θέλετε να είστε ισότιμα στη σχέση σας. Η κάρτα του αυτοκράτορα δείχνει ότι έχετε ξεπεραστεί από την πατριαρχία και δεν σας αρέσει. Μπορεί να ενεργείτε σούπερ σαρκαστικά με τον σύντροφό σας, επειδή δεν συμφωνείτε με τον τρόπο που θέλει να έχει τον έλεγχο, το άλλο σας μισό. Το γρήγορο πνεύμα και η προσαρμοστικότητά σας, θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε δυνατοί.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος: Θα θυσιάσετε κάτι που πραγματικά χρειάζεστε, για το σύντροφό σας. Θα μπορούσε να υπάρχει κάτι για το οποίο διαφωνήσατε και τελικά ίσως αποφασίσατε ότι θέλετε να προσφέρετε…. μόνο για να μπορέσετε να προχωρήσετε στη σχέση σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Κάρτα ταρώ: ο διάβολος: Αισθάνεσαι πολύ ανασφαλείς και δεν είστε σίγουροι για το πού πηγαίνει η σχέση σας. Αλλά αυτό που ξέρετε σίγουρα, είναι πως νιώθετε παγιδευμένοι. Αυτό το καλοκαίρι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από την τρέχουσα σχέση σας και να δείτε τι άλλο υπάρχει εκεί έξω. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε καλύτερα μόνοι σας προς το παρόν ή ότι έχετε βρει πραγματικά το άλλο σας μισό.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). Κάρτα ταρώ : ο τρελός: Είστε αχαρακτήριστα ελεύθεροι εδώ και λίγο διάστημα. Δεν σας ενδιαφέρει τίποτα…και τίποτα δε σας κρατάει δεμένους. Είστε ελεύθεροι να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε. Βάλτε τον εαυτό σας στο μονοπάτι της εξερεύνησης, ώστε να μπορείτε να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες γύρω σας αν επισκεφθείτε νέα μέρη. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορείτε να βρείτε. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βρείτε την αληθινή αγάπη!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). Κάρτα ταρώ : ο πύργος: Ενθαρρύνετε την άνευ προηγουμένου αλλαγή στη σχέση σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι φέρνετε ένα παιδί στην οικογένεια ή υιοθετείτε ένα. Ίσως θελήσετε να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο. Ένα μικρό ζωάκι, είναι ένα καλό ξεκίνημα για την ίδρυση μιας οικογένειας. Η αλλαγή θα συμβεί όταν το δεν το περιμένετε, αλλά να θυμάστε ότι έχετε το θεμέλιο της αγάπης σας που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που έρχονται.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). Κάρτα ταρώ : η σελήνη: Ίσως βάζετε ετικέτα στη σχέση σας. Μπορεί να ονειρεύεστε ότι έχετε μια βαθύτερη σχέση από ό,τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ο σύντροφός σας μπορεί ακόμη και να σας κοροϊδεύει και δεν μπορεί να βρει έναν τρόπο να σας το πει.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Κάρτα ταρώ : ο ήλιος: Νιώθετε μεγάλο έρωτα για τον αγαπημένο σας. Είστε τόσο ευτυχισμένοι με το σύντροφό σας. Αυτή τη φορά στη σχέση σας είναι σαν να περνάτε το μήνα του μέλιτος! Και οι δύο είστε ανοιχτοί στον έρωτα που νιώθετε ο ένας για τον άλλον και αισθάνεστε ολοκληρωμένοι στην αγκαλιά του άλλου. Θα θυμάστε αυτή τη φορά για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Κάρτα ταρώ : η κρίση: Μπορεί να σκέφτεστε, αν είστε έτοιμοι ή όχι, να κάνετε με τον εραστή σας, το επόμενο φυσικό βήμα στην πορεία της σχέσης σας. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από την οικειότητα, το γάμο, το μωρό, ή ακόμα και την αγορά ενός αυτοκινήτου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Κάρτα ταρώ : η δύναμη: Είστε αρκετά δυνατοί. Μπορεί να περνάτε κάποιες δύσκολες στιγμές και είστε σίγουροι για το τι σας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά το μυαλό σας, θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε βαθιά και να δείτε αν αυτή η σχέση είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Επίσης, θα σκεφτείτε σε βάθος, πώς μπορείτε να διορθώσετε ό,τι συμβαίνει.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Κάρτα ταρώ : εγκράτεια: Παραμένετε ήρεμοι σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές στη σχέση σας. Μπορεί να έχετε μικρά παιδιά και χρειάζονται συνεχή προσοχή. Μπορεί να έχετε κάποιον που ζει μαζί σας, και που πρέπει να φροντίζετε συνεχώς.

Πηγή: astro-live.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments