Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Έκανε κρούση για τον Ρέγες”

Ολυμπιακός: “Έκανε κρούση για τον Ρέγες”
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση για την απόκτηση του Ντιέγο Ρέγες, σύμφωνα με τα μεξικανικά ρεπορτάζ.

Σε μια περίπτωση παίκτη, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί πριν από μερικά χρόνια, στρέφεται ο Ολυμπιακός. Αυτό αναφέρουν τα μεξικανικά Μέσα, που τον συνδέουν με τον Ντιέγο Ρέγες. Συγκεκριμένα, το «Mediotiempo» αναφέρει ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου στόπερ με ιδιαίτερη θέρμη. O ίδιος αγωνίζεται βέβαια πέρα από το κέντρο της άμυνας, τόσα ως αριστερό μπακ όσο και ως αμυντικός χαφ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Μεξικανός στόπερ ανήκε στη Λεγανές, ενώ την περασμένη σεζόν βρέθηκε ως δανεικός στη Φενερμπαχτσέ, με την οποία μέτρησε την περσινή σεζόν 20 συμμετοχές και 1 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Ντιέγο Ρέγες εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια, ενώ το 2018 είχε κάνει και πρόταση για την απόκτηση του.

Ολυμπιακός: Επανήλθε για τον Μάρκοβιτς

Κίνηση ξανά για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, που αγωνίζεται στην Παρτιζάν, φέρεται να έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «Telegraf.rs». O ύψους 1.85 μέτρα, 19χρονος στόπερ, θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ρόστερ της σέρβικης ομάδας και οι Πειραιώτες είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του ξανά στο παρελθόν. Ωστόσο, τότε η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Παρτιζάν φέρεται να ζητάει από κάθε ενδιαφερόμενο για τον Μάρκοβιτς το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μένει να δούμε αν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το δημοσίευμα, θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments