Video

Αναστασία Περράκη: Παραδέχεται ότι πληγώθηκε από την πρώτη συμμετοχή της στα καλλιστεία (vid)

Αναστασία Περράκη: Παραδέχεται ότι πληγώθηκε από την πρώτη συμμετοχή της στα καλλιστεία (vid)
Η Αναστασία Περράκη είναι καλεσμένη στην αποψινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, "Μετά τα Μεσάνυχτα".

Η Αναστασία Περράκη είναι η τελευταία, χρονικά, καλεσμένη στην αποψινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Το γνωστό μοντέλο παραδέχεται πως την είχε πληγώσει πολύ η πρώτη της συμμετοχή στα καλλιστεία όπου δεν κατάφερε να πάρει κάποιο τίτλο. Επίσης, δηλώνει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, ενώ αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της γνωριμίας και της σχέσης τους. Λάμπει όταν μιλά για την κόρη που απέκτησε με τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο και απαντά σε όλα γύρω από τον πολυσυζητημένο χωρισμό και τη δικαστική τους διαμάχη.

View this post on Instagram

A post shared by @anastasiaperraki

Πριν την Αναστασία Περράκη, θα εμφανιστεί στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.  Ο γνωστός πολιτικός και δημοσιογράφος θα μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια, για τον ταχυδρόμο πατέρα του, για τη γνωριμία του και τον γάμο του με τη Μάρα Ζαχαρέα αλλά και για το «σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου». Επίσης, θα μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα του κατά την περίοδο που συγκέντρωνε πάνω του τα βέλη, και εξηγεί πώς όλη αυτή η ιστορία επηρέασε την προσωπική και οικογενειακή του ζωή.

Έπειτα, η Ελεονώρα Μελέτη θα συνομιλήσει με τη Μαρίνα Πατούλη. Η κ. Πατούλη θα μετρήσει τις θυσίες που έχουν κάνει ως οικογένεια προκειμένου να αφιερωθούν στα «κοινά», εξηγώντας για ποιο λόγο απέσυρε τη δική της υποψηφιότητα για δήμαρχος. Παράλληλα, θα μιλήσει για τον 14χρονο γιο της Αλέξανδρο, που όπως φαίνεται έχει και εκείνος το μικρόβιο της πολιτικής. Ακόμα, δεν διστάζει να απαντήσει και σε όσους την έχουν κρίνει σκληρά λόγω των ενδυματολογικών της επιλογών.

Η Αναστασία Περράκη στην Ελεονώρα Μελέτη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments