Video

Βασίλης Λιάτσος – Ελένη Καρποντίνη: Μιλούν για τον γάμο τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)

Βασίλης Λιάτσος – Ελένη Καρποντίνη: Μιλούν για τον γάμο τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)
Ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη, εξηγούν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως από συνάδελφοι κατέληξαν μαζί στη ζωή.

Ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη κάθονται ενώπιον του Γρηγόρη Αρναούτογλου απόψε στις 23:45. Οι δυο τους μιλάνε για τον γάμο και τα παιδιά τους και αναλύουν το πως από συνάδελφοι κατέληξαν να είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.  Ο γνωστός δημοσιογράφος και η όμορφη παρουσιάστρια, ενώθηκαν πριν δυο χρόνια με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ τον Ιούνιο του 2018, η Ελένη Καρποντίνη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Στο αποψινό The 2night Show θα δούμε επίσης τη fashion blogger Έλενα Γαλύφα. Η πρώην γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου, που παράτησε τη δουλειά της για χάρη της μόδας, αποκαλύπτει τα μυστικά του YouTube και του Instagram, ενώ σχολιάζει μαζί με τον Γρηγόρη τα social media accounts διάσημων Ελληνίδων. Τέλος, αποκαλύπτει τι την συνδέει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχθεί επίσης τον Tus, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, σχολιάζει τη νέα γενιά στη ραπ μουσική και εξηγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο, γιατί πιστεύει ότι δεν υπάρχει σεβασμός στους παλιούς. Αποκαλύπτει τον λόγο που κυκλοφόρησε το τραγούδι «Πρώτος Στα Trends»

Βασίλης Λιάτσος και Ελένη Καρποντίνη στο The 2Night Show

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments