Καιρός

Αρναούτογλου καιρός: Έκπληξη ο καιρός μέχρι και την Κυριακή

Αρναούτογλου καιρός: Έκπληξη ο καιρός μέχρι και την Κυριακή
Αρναούτογλου καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες.

Αρναούτογλου καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία αύριο Παρασκευή (7/6) αλλά και το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου. Συγκεκριμένα, καθημερινά αναμένεται συνεχόμενη άνοδος της θερμοκρασίας, η οποία σε αρκετές περιοχές θα φτάσει τους 35 βαθμούς. Στο Ανατολικό Αιγαίο δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 28 βαθμούς.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής καιρού, η ζέστη τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι έντονη.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Έρχονται υψηλές θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες – Η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα καταγραφούν υψηλές θερμοκρασίες οι οποίςε θα φτάνουν ακόμα και τους 35 βαθμούς.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν στα ορεινά τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Το Σάββατο (8/6) ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς. Την Κυριακή (9/6), ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Χάρτες των επόμενων ημερών

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments