Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Στο στόχαστρο της Νυρμβέργης

Αμρ Ουάρντα: Στο στόχαστρο της Νυρμβέργης
Ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νυρμβέργης του Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αμρ Ουάρντα αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη χώρα μας. Ο Αιγύπτιος έχει δείξει το ταλέντο στου στον Παναιτωλικό με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Τότε παρουσίασε τα πρώτα πειθαρχικά που δεν πέρασαν ατιμώρητα από τον “δικέφαλο του βορά”. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Περιστέρι του έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη, αλλά την σπατάλησε και αυτή. Μετά τον δεύτερο δανεισμό του στον Ατρόμητο επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο είναι απίθανο να τον δούμε να φοράει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2020 κάτι που σημαίνει ότι οι πρωταθλητές θα επιδιώξουν την πώληση του.

Ο Κάναντι θέλει Ουάρντα

Αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Στην Ελλάδα δύσκολα κάποιος σύλλογος θα καλύψει τα “θέλω” του ΠΑΟΚ και έτσι η λύση του εξωτερικού φαντάζει μονόδρομος. Σύμφωνα με το “Kicker” ένας από τους πιθανούς προορισμούς για τον Ουάρντα είναι το Γερμανικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα η Νυρεμβέργη ενδιαφέρεται για την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή. Αυτό το ενδιαφέρον μόνο τυχαίο δεν είναι και αυτό γιατί στην άκρη του πάγκου κάθεται ο Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον Ουάρντα από την κοινή τους παρουσία στον Ατρόμητο. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος τεχνικός ήταν αυτός που κατάφερε να τιθασεύσει τον δύσκολο χαρακτήρα του Αιγύπτιου.

Οι επιτελείς του γερμανικού συλλόγου, έχουν βάλει στην μεταγραφική τους λίστα τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό και θα βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, για το ενδεχόμενο απόκτησης του Ουάρντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments