Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Καραδοκεί για Μάντζαρη η Μακάμπι

Ολυμπιακός: Καραδοκεί για Μάντζαρη η Μακάμπι
Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μάντζαρης δύσκολα θα συνεχίσουν μαζί την επόμενη σεζόν και η Μακάμπι Τελ Αβίβ καραδοκεί για την απόκτηση του.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μάντζαρης δύσκολα θα συνεχίσουν την από κοινού συνεργασία τους. Ο Έλληνας γκαρντ έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και για την ερχόμενη σεζόν. Ωστόσο, οι απογοητευτικές φετινές του εμφανίσεις σε συνδυασμό με το υψηλό κασέ του (900.000 το χρόνο) και την απόκτηση του Αντώνη Κόνιαρη δείχνουν πως οι δύο πλευρές δεν θα πορευτούν μαζί. Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο παίκτης και οι ιθύνοντες των Πειραιωτών θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θα συζητήσουν μια ενδεχόμενη μείωση στο συμβόλαιο του ή τη λύση του.

Πάντως, σύμφωνα με το «fosonline.gr», μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το μέλλον του Μάντζαρη στον Ολυμπιακό και από την ΚΑΕ αυτό που τονίζουν είναι ότι ο Περιστεριώτης γκαρντ είναι παίκτης της ομάδας και θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.  Ωστόσο, το όνομα του Έλληνα μπασκετμπολίστα «παίζει» αρκετά και στο εξωτερικό. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τη σελίδα European Basketball Rumors η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρακολουθεί διακριτικά το θέμα του Βαγγέλη Μάντζαρη και καραδοκεί προκειμένου να τον αποκτήσει εφόσον αυτός δεν συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι του Πειραιά.

Το tweet αναφέρει:

«Η Μακάμπι παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Αν ο παίκτης φύγει από τον Ολυμπιακό ενδεχομένως θα γίνει συζήτηση μαζί του αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον είχε παίκτη του για τέσσερα χρόνια».

https://twitter.com/ebballrumours/status/1136587607889104896

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments