Αθλητισμός

Τζίτζι Μπουφόν: Οι Ιταλοί μεταδίδουν πως οδεύει προς Μπαρτσελόνα

Τζίτζι Μπουφόν: Οι Ιταλοί μεταδίδουν πως οδεύει προς Μπαρτσελόνα
Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται τις τελευταίες ώρες από την Ιταλία, ο Τζίτζι Μπουφόν είναι στη λίστα της Μπαρτσελόνα.

Ο Τζίτζι Μπουφόν δεν κατάφερε με την Παρί Σεν Ζερμέν να φτάσει στον τελικό του Champions League, που ήταν και ο μεγάλος στόχος τόσο του Ιταλού όσο και των Γάλλων. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας αποχώρησε από την Παρί, αφού η πρόταση ανανέωσης που του έγινε δεν τον ικανοποιούσε. Και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, είναι έτοιμος για ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή, παρά τα 42 του χρόνια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε σε ρεπορτάζ του το Sky Italia, οι Καταλανοί επικοινώνησαν με την πλευρά του Ιταλού τερματοφύλακα αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι δεν υπολογίζεται από την Παρί για την επόμενη σεζόν. Με δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από το «Καμπ Νόου» ο Γιάσπερ Σίλεσεν, η Μπαρτσελόνα αναζητά τον αναπληρωματικό του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν και θεωρούν ιδανική περίπτωση τον Μπουφόν.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, η καταλανική εφημερίδα «Sport» ενδεχόμενη απόκτηση του εμβληματικού Ιταλού πορτιέρο θα βοηθήσει και το μάρκετινγκ του συλλόγου. Σύμφωνα με το Sky Italia και η Φενέρμπαχτσε έχει προσεγγίσει τον Μπουφόν, ο οποίος έχει προτάσεις και από ομάδες της Κίνας, που μάλλον δεν τον συγκινούν ιδιαίτερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments