Ελλάδα

Απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας ο “τοξοβόλος του Συντάγματος”

Απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας ο “τοξοβόλος του Συντάγματος”
Συναγερμός στην ΕΛΑΣ καθώς απέδρασε από τις φυλακές όπου κρατείτο ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που είχε γίνει αρχικά γνωστός ως ο "τοξοβόλος του Συντάγματος".

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ το 2015 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη. Ο γνωστός και ως “τοξοβόλος του Συντάγματος” κρατείτο στις φυλακές Τίρυνθας και απέδρασε το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόδρασή του έγινε αντιληπτή το πρωί, όταν κατά την καταμέτρηση διαπιστώθηκε ότι λείπει και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατάφερε να φύγει, παραμένουν άγνωστες. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, έχει κατηγορηθεί για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ το 2015 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη. Για την ίδια υπόθεση είχε καταδικαστεί και ο Θεόφιλος Μαυρόπουλος που επίσης κρατείται στις φυλακές της Τίρυνθας.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο Έλληνας ποινικός που επίσης κρατείται στην Τίρυνθα πήδηξε το βράδυ της 23ης Μαρτίου τον μαντρότοιχο της φυλακής και λήστεψε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην πόλη του Ναυπλίου, πριν επιστρέψει μερικές ώρες αργότερα στο κελί του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments