Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει

Νέα Σμύρνη: Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει
Ένας άνδρας στη Νέα Σμύρνη απειλεί να αυτοκτονήσει. Είναι ο ίδιος, που στις 24/5/2019 είχε καβγαδίσει με τους γονείς του και είχε κρατήσει όμηρο τον πατέρα του.

Συναγερμός ξέσπασε στην ΕΛ. ΑΣ, καθώς στη Νέα Σμύρνη ένας άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που στις 24/5/2019 είχε καβγαδίσει με τους γονείς του και είχε κλειδωθεί στο σπίτι, σε διαμέρισμα επί της συμβολής των οδών Σοφούλη και Κοραή. Τότε, ο 35χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κρατούσε όμηρο τον πατέρα του τον οποίο και απειλούσε ότι θα σφάξει με μαχαίρι. Τελικά, η ομηρία είχε λήξει και ο άνδρας είχε οδηγηθεί στο Δρομοκαΐτειο για να ακολουθήσει θεραπεία.

Τώρα, έφυγε από το Δρομοκαΐτειο και πήγε ξανά στο πατρικό του, αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχει ομηρία από τον άνδρα που απειλεί να αυτοκτονήσει. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές αρχές, στο σημείο βρίσκεται και διαπραγματευτής της Αστυνομίας, ενώ υπάλληλοι από το Δρομοκαΐτειο αναμένεται να τον οδηγήσουν ξανά εκεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments