Άποψη

Αλέφαντος: Προπονητή με μέσο έχει η Εθνική

Αλέφαντος: Προπονητή με μέσο έχει η Εθνική
Η Εθνική Ελλάδος γνώρισε τη συντριβή από την Ιταλία και ο Νίκος Αλέφαντος εξαπολύει... ρουκέτες μέσω του blog του στο pagenews.gr και τα βάζει με... Θεούς και δαίμονες.

O Νίκος Αλέφαντος ρίχνει… ρουκέτες για την Εθνική ομάδα, τον Άγγελο Αναστασιάδη και την εικόνα που δείξαμε απέναντι στην Ιταλία. Ο κακός, ο… κοντός, ο προπονητής με… μέσο και η χειρότερη Ελλάδα όλων των εποχών. 

Έλα μωρέ με την Εθνική, εγώ επέμενα όταν οι άλλοι έλεγαν παραμύθια, ότι αυτή η Εθνική με αυτόν τον προπονητή και με αυτό το υλικό είναι η χειρότερη εθνική ομάδα όλων των εποχών.

Όχι η χειρότερη των τελευταίων χρόνων, αλλά η χειρότερη από τότε που παρακολουθώ ποδόσφαιρο.

Δραματική κατάσταση με την Ιταλία. Απογοητευτική η εθνική μας. Δεν βλεπόταν με τίποτα. Προπονητής ανύπαρκτος, στήσιμο ομάδας δραματικό, ένα συνδυασμό δεν μπορούσαν να κάνουν.

Και πώς να κάνουν ένα συνδυασμό. Έχουν ξαναπαίξει αυτοί έτσι μεταξύ τους;

Προπονητή με μέσο έχει η Εθνική ομάδα! Αυτή είναι η γνώμη μου για τον Άγγελο Αναστασιάδη. Και δεν θέλω να το αναλύσω αυτό γιατί μπορεί να μπλέξουμε…

Μπακ δεξί τον Ζέκα, αμυντικό χαφ τον Σιόβα να παίζει μαζί με Σάμαρη και Κουρμπέλη στα χαφ, γελάει ο κόσμος, αργοί, πώς να αντιμετωπίσουν τους καλούς παίκτες που έχει δημιουργικά η Ιταλία.


Αλέφαντος: Αυτή είναι η χειρότερη Εθνική – Κάνει παλαβά ο Αναστασιάδης


Ο Σιόβας έπρεπε να παίζει με τρεις πίσω. Και βάζει Μαυρία στη θέση του Κολοβού ,ο ένας ανύπαρκτος αντικατέστησε τον άλλο ανύπαρκτο, ο Σιώπης με το 1.20 ύψος στη θέση του Κουρμπέλη, για γέλια η ομάδα, και Φορτούνη σέντερ φορ. Σύνθεση, τακτική, αλλαγές, υλικό, γελοία κατάσταση.

Και λίγα φάγαμε στην έδρα μας από τους Ιταλούς οι οποίοι σταμάτησαν και έπαιζαν σαν σε προπόνηση.

Προπονητής που μιλάει σαν καλόγερος στο Άγιο Όρος τι περιμένεις. Αυτοί δεν κερδίζουν ούτε τον Εργοτέλη! Χειρότερος προπονητής από την Εθνική ομάδα δεν ξαναπέρασε. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.


Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments