Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τσεκάρει τον Ίσακ για την επίθεση

ΑΕΚ: Τσεκάρει τον Ίσακ για την επίθεση
Η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για την αγορά επιθετικού και το όνομα του Μίκαελ Ίσακ βρίσκεται στο προσκήνιο.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει το χτίσιμο της για τη νέα σεζόν. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν νέο προπονητή και ήδη έχουν πραγματοποιήσει την πρώτη τους μεταγραφή. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι “καυτό” για την ομάδα που πρέπει να καλύψει αρκετές τρύπες. Μια από αυτές είναι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Έκι Πόνσε πραγματοποίησε τρομερή σεζόν και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σε μια δύσκολη σεζόν για τον σύλλογο. Παρά τις πιέσεις που έχει δεχτεί, ο Αργεντινός θέλει να παίξει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το Ελληνικό.

Αυτό βάζει αυτόματα την ΑΕΚ σε αναζήτηση παίκτη για την κορυφή της επίθεσης. Το προηγούμενο διάστημα “έπαιξε” το ενδεχόμενο επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε όπως είχε ξεκαθαρίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν λίγο καιρό. Η “Ένωση” σε συνεργασία με τον Μιγκέλ Καρντόσο έχει φτιάξει μια λίστα με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους για την γραμμή κρούσης.

Ίσακ στη λίστα της ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ένα από τα ονόματα που εξετάζουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι αυτό του Μίκαελ Ίσακ. Πρόκειται για τον διεθνή Σουηδό επιθετικό που αγωνίζεται με την φανέλα της Νυρεμβέργης. Το όνομα του δεν είναι τόσο άγνωστο στο ελληνικό κοινό καθώς στο παρελθόν έχει αποτελέσει μεταγραφικό στόχο και του Παναθηναϊκού.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 με τη γερμανική ομάδα, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε είχε 6 γκολ και 4 ασίστ σε 30 αγώνες. Σε περίπτωση, που το θέμα του Πόνσε λήξει οριστικά με αρνητικό τρόπο, η ΑΕΚ είναι πιθανό να κινηθεί για τον Ίσακ, ετοιμάζοντας ήδη το plan b.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments