Αθλητισμός

Στο πλευρό του Τάκη Τσουκαλά η πιο όμορφη παίκτρια του GNTM (pic)

Στο πλευρό του Τάκη Τσουκαλά η πιο όμορφη παίκτρια του GNTM (pic)
Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην τα κατάφερε στον τελικό του Champions League, αλλά η παρουσία του μοντέλου του GNTM ίσως… απαλύνει τον πόνο του Τάκη Τσουκαλά.

Ο Τάκης Τσουκαλάς βρέθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας μαζί με το τμήμα πόλο του Ολυμπιακού, που έδωσε τη μεγάλη μάχη του στο Final 8 του Champions Legaue. Η ομάδα του Πειραιά μπορεί να μην κατέκτησε το τρόπαιο, έφτασε όμως ως τον τελικό, όπου έχασε στα πέναλτι τον τίτλο.

Αυτός που ξεχώρισε για ακόμα μία φορά ήταν ο Τάκης Τσουκαλάς, ο οποίος μάλιστα φωτογραφήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης με γνωστό μοντέλο του GNTM που βρισκόταν στο Αννόβερο καθ’ όλη τη διάρκεια του Final 8. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ειρήνη Στεριανού, η οποία φωτογραφήθηκε στην πόλη, ανέβασε πολλά stories και δεν μπορούσε να πει όχι σε ένα ενσταντανέ με τον πιο γνωστό οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού.

Η Ειρήνη Στεριανού έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το Greece’s Next Top Model. Το μοντέλο κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή τόσο για τις αναλογίες της, όσο και για τις αντιδράσεις της όταν της ζητήθηκε να κόψει τα μαλλιά της αγορέ. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε το κλάμα που είχε ρίξει τότε η Ειρήνη Στεριανού προκειμένου να πείσει την Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου να μην της κάνουν αυτή την εκκεντρική αλλαγή.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1317597451733368&set=a.110768125749646&type=3&theater

Ειρήνη Στεριανού: “Με κράτησαν στο GNTM επειδή είμαι ωραία κοπέλα”

Για τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, μίλησε η Ειρήνη Στεριανού στην κάμερα του Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη. «Μέσα στο παιχνίδι από την αρχή έκανα πολύ παρέα με την Έλενα Καλλιοντζή, μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Με αυτήν που δεν έχω ξαναμιλήσει είναι η Ειρήνη Ερμίδου. Ειδικά στο εξωτερικό όλα τα μοντέλα κάτι έχουν κάνει πάνω τους. Στην Ελλάδα ήθελαν άπλα να περάσουν αυτό το πρότυπο. Θεωρώ ότι η Ιωάννα Μπέλλα είναι από τις κοπέλες δουλεύουν περισσότερο, παρόλο που άκουσε, αυτά που άκουσε! Με κράτησαν στο παιχνίδι επειδή είμαι ωραία κοπέλα και έχω τηλεοπτικό ενδιαφέρον!», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Στεριανού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments