Αθλητισμός

ΑΕΚ: Δεν μένει ο Πόνσε – Ποια άλλη ελληνική ομάδα τον ήθελε

ΑΕΚ: Δεν μένει ο Πόνσε – Ποια άλλη ελληνική ομάδα τον ήθελε
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ο Εζεκιέλ Πόνσε δεν θα βρίσκεται στην ομάδα και την ερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, ο Αργεντινός αποκάλυψε ότι υπήρχε κι άλλη ελληνική ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα ότι δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Εζεκίελ Πόνσε. Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός φορ επισήμανε ότι θέλει να πάει σε καλύτερο και πιο δυνατό πρωτάθλημα. Ο Πόνσε ευχαρίστησε άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο», ενώ διευκρίνισε πως η ρήτρα για την οψιόν αγοράς του ενεργοποιήθηκε από την Ένωση. Ωστόσο, τόνισε πως επιθυμία του ήταν να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο 22χρονος επιθετικός αποκάλυψε πως είχε πρόταση και από άλλη ελληνική ομάδα, ωστόσο εκείνος παραμένει πιστός στους «κιτρινόμαυρους», αφού για αυτόν στη χώρα μας υπάρχει μόνο η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sportime.gr», μπορεί η ΑΕΚ να ήθελε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη, ωστόσο ο ίδιος δεν ήθελε να μείνει Ελλάδα και ήδη στα χέρια του έχει πρόταση. Μια πολύ δυνατή πρόταση από την Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να συνεχίσει εκεί. Πάντως και άλλες ευρωπαϊκές (πολύ καλές) ομάδες θέλουν τον Πόνσε

«Αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στην ΑΕΚ και στους ανθρώπους της για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχτηκαν και με βοήθησαν να προσαρμοστώ για να προσφέρω στην ομάδα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τον επαγγελματισμό με τον οποίο με αντιμετώπισαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Από την πλευρά μου πιστεύω ότι ανταπέδωσα αυτή την αγάπη μέσω της καθημερινής δουλειάς μου, αλλά και των όσων προσπάθησα να βγάλω μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα ήθελα να εκφράσω το πιο θερμό μου «ευχαριστώ» στον κόσμο, στον πρόεδρο, στους προπονητές μου, στους συμπαίκτες μου, στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και να διευκρινίσω ότι η απόφασή μου να μην συνεχίσω στην ΑΕΚ, παρά την πρόθεσή της να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου και να καλύψει το συμβόλαιό μου, έχει να κάνει αποκλειστικά με την επιθυμία μου να συνεχίσω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ θα αποτελεί για πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καριέρα, αλλά και στην καρδιά μου και παρά το ότι είχα πρόταση και από άλλη ομάδα της χώρας, θα παραμείνει για εμένα η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα. Εύχομαι τα καλύτερα για την ΑΕΚ!

Εις το επανιδείν!», δήλωσε ο Πόνσε κατά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός είχε «ψαχτεί» για Πόνσε

Όπως είναι λογικό, η τελευταία δήλωση του Αργεντινού φορ προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά. Κι αυτό γιατί ο ίδιος δεν επιθυμούσε την παραμονή του στην Ελλάδα, κι αν τελικά έμενε θα το έκανε μόνο για την ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι είχε κι άλλη πρόταση από την Ελλάδα. Το ενδιαφέρον, όμως, είναι για το ποια ήταν η άλλη ελληνική ομάδα…

Σύμφωνα με πληροφορίες του «sport-fm.gr», ο Ολυμπιακός ήταν ο σύλλογος που μπήκε σε διαδικασία προ διμήνου να ψάξει την περίπτωση του Αργεντινού σέντερ-φορ, σε τελείως φιλολογικό επίπεδο, αφού γνώριζε ότι η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση από τον ελληνικό χώρο. Ωστόσο, οι συζητήσεις δεν προχώρησαν σε ουσιαστικό επίπεδο, αφού η πλευρά του Πόνσε είχε ξεκαθαρίσει  ότι το μέλλον του είναι σε ένα πρωτάθλημα καλύτερο του ελληνικού, χωρίς να τίθεται στις προτεραιότητές του το οικονομικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments