Video

Sebastian Vettel: Άλλαξε τις πινακίδες στο μονοθέσιο του Hamilton (vid)

Sebastian Vettel: Άλλαξε τις πινακίδες στο μονοθέσιο του Hamilton (vid)
Ο Sebastian Vettel δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι αγωνοδίκες με μια απόφαση του στέρησαν την νίκη.

Ο Sebastian Vettel βρέθηκε μια ανάσα από την νίκη στο Gran Prix Καναδά. Ωστόσο μια επαφή που είχε με άλλο μονοθέσιο είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί ποινή πέντε δευτερολέπτων. Με αυτή τους την απόφαση, οι αγωνοδίκες στέρησαν από τον Γερμανό τη νίκη και την χάρισαν στον Lewis Hamilton. Ο έμπειρος πιλότος είχε τρομερά νεύρα και παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Ferrari εξακολουθούσε να είναι σε έξαλλη κατάσταση.

Μάλιστα, αντί να παρκάρει το αυτοκίνητο του κάτω από το βάθρο με αυτά των Hamilton και Leclerc το άφησε στο Pit lane. Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Ο Vettel πήγε τελικά κάτω από το βάθρο και πήρε την πινακίδα με το “1” και την αντικατέστησε με το “2”. Την ίδια ώρα οι φίλοι της Scuderia που ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν την απονομή επιδοκίμασαν την κίνηση του Γερμανού πιλότου.

Η Ferrari μετά τη λήξη του αγώνα στο Montreal έκανε γνωστό στη FIA ότι προτίθεται να κάνει έφεση για την απόφαση των αγωνοδικών, οι οποίοι έδωσαν ποινή 5 δευτ. στον Sebastian Vettel, που είχε σαν αποτέλεσμα να στερήσει στον Γερμανό τη νίκη στο Καναδικό GP.  Η Ferrari έχει πλέον 96 ώρες για να συγκεντρώσει αποδεικτικά στοιχεία και να αποφασίσει εάν επιθυμεί να ασκήσει έφεση.

Δείτε την σύγκρουση που έδωσε στον Vettel τα πέντε δευτερόλεπτα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments