Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το ραντεβού Λουτσέσκου – Ολυμπιακού που δεν έγινε ποτέ

ΠΑΟΚ: Το ραντεβού Λουτσέσκου – Ολυμπιακού που δεν έγινε ποτέ
Προτού βρεθεί στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε φτάσει πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, Μιρτσέα.

Σε μερικές «πικάντικες» αποκαλύψεις προέβη σε συνέντευξη του ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα. Ο πρώην τεχνικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ, αποκάλυψε πως ο γιος του είχε βρεθεί πάρα πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, λίγο πριν υπογράψει τελικά στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όπως τόνισε, οι δύο πλευρές είχαν κανονίσει και ραντεβού στο Λονδίνο για να γίνουν οι τελικές συζητήσεις, αλλά «ερυθρόλευκοι» δεν τον ειδοποίησαν ποτέ.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός, σύμφωνα με το «Metrosport» δεν συνέδεσε ποτέ τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του στη Θεσσαλονίκη, όταν έπαιζε η Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ, με το «Δικέφαλο του Βορρά». Μάλιστα, η απάντηση του δόθηκε όταν συμφώνησε με τον Ιβάν Σαββίδη.

«Ήταν λογικό να συζητηθεί αρκετά η συνέντευξη που έδωσε σε ρουμανικό κανάλι ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα. Κι αυτό γιατί μίλησε δημόσια για κάτι που ήταν κοινό μυστικό. Ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεργαστεί με τον γιο του.

“Θα μπορούσε να πάει στον Ολυμπιακό, αλλά την τελευταία στιγμή δεν έγινε, γιατί δεν τον εμπιστεύτηκαν”, σχολίασε και για όσους δεν γνωρίζουν το παρασκήνιο, κορυφαίο στέλεχος της “ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχε διαμηνύσει στον Ρουμάνο τεχνικό να είναι σταντ-μπάι για ραντεβού στο Λονδίνο, καθώς θα ταξίδευε στην Αγγλία για τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ (όταν η Ρεάλ νίκησε 4-1 την Γιουβέντους). Τηλεφώνημα που δεν έγινε ποτέ και έτσι ο 50χρονος κόουτς κατέληξε στον ΠΑΟΚ.

Κρατήστε και αυτό που είπε για τον χαρακτήρα του: “Ο Ραζβάν είναι φιλόδοξος και πολύ περίεργος, από κάθε άποψη. Πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν πως τον είχα υπό τον έλεγχό μου, αυτό δεν ίσχυε σε καμία περίπτωση. Ναι, μιλούσα μαζί του, αλλά όταν άρχισε την καριέρα του ακολούθησε τον δικό του δρόμο. Συζητούσαμε τα όσα συνέβαιναν, αλλά ποτέ δεν ήμουν ο προπονητής του”. Και επειδή ορισμένοι θα σταθούν και στην ατάκα του πατέρα Λουτσέσκου για τη φωτιά που έβαλαν στο αυτοκίνητό του κάποιοι στη Θεσσαλονίκη, όταν έπαιξε η Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ, η απάντηση δόθηκε απ΄τον ίδιο τον Ραζβάν με τη συμφωνία που έκανε με τον Σαββίδη. Προφανώς δεν συνέδεσε την ιστορία εκείνη με την ΠΑΕ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments