Πολιτισμός

Netflix: Ανακοινώθηκε η ταινία “The Division” με τους Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain

Netflix: Ανακοινώθηκε η ταινία “The Division” με τους Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain
Tην σκηνοθεσία του "The Division", που θα προβληθεί στο Netflix, έχει αναλάβει ο David Leitch, γνωστός για τις ταινίες Deadpool 2 και Fast & Furious: Hobbs & Shaw.

Η Ε3 είναι η πιο σημαντική gaming έκθεση της χρονιάς. Στην έκθεση παρουσιάζονται -συνήθως- τα νεότερα παιχνίδια και υπηρεσίες gaming. Φέτος όμως η Ubisoft έκανε την διαφορά. Στο πλαίσιο της E3 2019 που διεξάγεται στο Los Angeles ανακοίνωσε την κινηματογραφική μεταφορά του επιτυχημένου παιχνιδιού της Tom Clancy’s The Division. Η ταινία μάλιστα θα προβληθεί στο Netflix, καθώς ο streaming γίγαντας απέκτησε τα δικαιώματά της.

Σε παραγωγή της Ubisoft Motion Pictures, την σκηνοθεσία του “The Division” έχει αναλάβει ο David Leitch. Ο σκηνοθέτης είναι γνωστός για τις ταινίες Deadpool 2 και Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Μάλιστα στο πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι ο Jake Gyllenhaal (Prisoners, Spider-Man: Far From Home), μαζί με την Jessica Chastain (X-Men: Dark Phoenix, IT: Chapter 2).

Η πλοκή του πρώτου The Division παιχνιδιού λαμβάνει χώρα σε μια δυστοπική βερσιόν της Νέας Υόρκης όπου ξεσπάει μια πανδημία του ιού της ευλογιάς, διαλύοντας τη κοινωνία και σκοτώντας χιλιάδες ανθρώπους. Ο παίκτης, εσείς δηλαδή, αναλαμβάνεται το ρόλο ενός πράκτορα του SHD (Strategic Homeland Division), με σκοπό να ερευνήσετε το ξέσπασμα του ιού.,

Χρέη εκτελεστικού παραγωγού έχει ο Gerard Guillemot της Ubisoft -αδερφός του Yves- και ο Jake Gyllenhaal. Αξίζει να αναφερθεί πως το project βρίσκεται στα σκαριά από το 2016 και με την κίνηση του Netflix φαίνεται να οδεύει στην τελική ευθεία και το φιλμ να εμπλουτίσει τον κατάλογό του. Ακόμα δεν ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει το “The Division”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments