Lifestyle

Ναόμι Κάμπελ: Η 67χρονη μητέρα της με μαγιό στη Μύκονο (pics)

Ναόμι Κάμπελ: Η 67χρονη μητέρα της με μαγιό στη Μύκονο (pics)
Η Βαλερί Μόρις Κάμπελ, μητέρα του supermodel, Ναόμι Κάμπελ, εθεάθη στη Μύκονο με μαγιό να κάνει τις διακοπές της.

Το 48χρονο supermodel Ναόμι Κάμπελ μετράει πάνω από 30 χρόνια στην πασαρέλα, αλλά ένα από τα πράγματα που λίγοι ίσως γνωρίζουν είναι ότι ένας βασικός πυλώνας της επιτυχίας της βρίσκεται στις… πλάτες της μητέρας της.

Η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας, που έχει τη φήμη του «θυμωμένου» κοριτσιού της μόδας, λόγω των συχνών εκρήξεων επιθετικότητας προς τους συνεργάτες της, έχει έναν φύλακα άγγελο. Πίσω από την Ναόμι Κάμπελ κρύβεται η μητέρα της, Βαλερί Μόρις Κάμπελ.

Η 67χρονη πρώην χορεύτρια Βαλερί Μόρις Κάμπελ στο πλαίσιο καμπάνιας ενδυμάτων πόζαρε με μαγιό για τη φίρμα «JD Williams». Η φωτογράφιση έγινε στην όμορφη Μύκονο με την μητέρα της Νάομι Κάμπελ να δείχνει πολύ νεότερη.

«Τώρα έφτασε η στιγμή στη ζωή μου για να σκεφτώ καλύτερα τον εαυτό μου και να κάνω ό,τι θέλω. Οπότε η απάντησή μου όταν μου πρότειναν φωτογράφιση με μαγιό ήταν: Γιατί όχι;» εξήγησε το σκεπτικό της η 67χρονη.

«Το να μεγαλώνεις δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σκεπάζεσαι όταν βρίσκεται στην παραλία ή σε διακοπές – για μένα έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη και την αίσθηση άνεσης με το πώς νιώθεις και φαίνεσαι» πρόσθεσε. Όσο για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της, είπε ότι πάει τρεις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο. Κάνει πιλάτες και βάρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments