Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ασυνεννοησία Καρντόσο – Λυμπερόπουλου για μεταγραφές

ΑΕΚ: Ασυνεννοησία Καρντόσο – Λυμπερόπουλου για μεταγραφές
Στην ΑΕΚ συνεχίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά προπονητής και τεχνικός διευθυντής δεν έχουν βρει ακόμα κοινό σημείο επαφής.

Η ΑΕΚ έφερε τον Παουλίνιο, είναι κοντά στο να κλείσει τον Ζεράλδες και προχωρά με γοργούς ρυθμούς στο μεταγραφικό της σχεδιασμό. Ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι όλα… αγγελικά πλασμένα. Και πως υπάρχουν θέματα σοβαρά εντός της ομάδας. Που αφορούν τον Μιγκέλ Καρντόσο και τη συνεργασία του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Οι δυο τους φαίνεται πως… κουτουλάνε όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Και η ασυνεννοησία έχει φέρει τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει υποδείξει άλλους παίκτες, προκειμένου να αποκτηθούν, σε σύγκριση με αυτούς που έχει προτείνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος και αυτό, σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», έχει δημιουργήσει γκρίνια σε περιπτώσεις, όπως του Ροντρίγκο Σοάρες που έχει καταλήξει στον ΠΑΟΚ, ενώ αποτελούσε στόχο του τεχνικού διευθυντή, με αποτέλεσμα να αποκτηθεί τελικά ο Παουλίνιο, εκλεκτός του προπονητή.

Διαφωνίες υπάρχουν και για άλλες περιπτώσεις παικτών, όπως στις περιπτώσεις των Ζεράλδες και Κροβίνοβιτς, που προκρίνει ο Καρντόσο, με τον Λυμπερόπουλο να θέλει τον Φάμπιο Μαρτίνς. Κάπως έτσι, στην ΑΕΚ λειτουργούν με… δύο διαφορετικές λίστες, που προκαλούν θέματα στη λειτουργία της για την υλοποίηση των μεταγραφών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments