Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδας: Σύσκεψη αυτή την ώρα στην ΕΠΟ – Άμεσες οι εξελίξεις

Εθνική Ελλάδας: Σύσκεψη αυτή την ώρα στην ΕΠΟ – Άμεσες οι εξελίξεις
Η Εθνική Ελλάδας σε κρίση. Άμεσες οι εξελίξεις, που ίσως φέρουν μεγάλες αλλαγές. Σύσκεψη στην ΕΠΟ, πληροφορίες αναφέρουν πως εκεί βρίσκεται και ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Η κατάσταση στην Εθνική Ελλάδας θυμίζει «ηφαίστειο» μετά την έκρηξη και το κλίμα είναι πολύ βαρύ μετά την ήττα από την Αρμενία με 3-2. Μέσα στην διάρκεια της μέρας αναμένονται εξελίξεις καθώς ήδη στα γραφεία της ΕΠΟ έχουν πάει στελέχη της διοίκησης, προκειμένου να συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα που έχουν οδηγήσει την Εθνική μας ομάδα στην διάλυση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα υπάρξουν αποφάσεις για το μέλλον του ομοσπονδιακού προπονητή, Άγγελου Αναστασιάδη, καθώς όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την απογοητευτική εικόνα της ομάδας.

Σήμερα λοιπόν αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για το αν ο Άγγελος Αναστασιάδης θα παραμείνει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ή θα απομακρυνθεί.

Φωτογραφία / EUROKINISSI

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως με το κλίμα που υπάρχει όλα δείχνουν ότι ο Αναστασιάδης θ’ αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παρών στην σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ θα δώσει και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments