Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Μουνιέ, τι γίνεται με Σεμέδο και Βερμάελεν

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Μουνιέ, τι γίνεται με Σεμέδο και Βερμάελεν
Ο Ολυμπιακός τρέχει τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και κάνει... φουλάρει για την ενίσχυσή του.

Ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του σε άμυνα και επίθεση, θέλοντας να κλείσει δύο αμυντικούς σύμφωνα με τη «Sportday». Ο Βερμάελεν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Βελγίου και στο λιμάνι άρχισαν και πάλι να έρχονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του, για να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο.

Αναφορικά με τον Σεμέδο, ο παίκτης έχει δεχθεί και πάνω σε αυτό το γεγονός η διοίκηση θα πιέσει τη Βιγιαρεάλ, ώστε να συναινέσει κι εκείνη για τη μεταγραφή, παρότι πρόσφατα έμοιαζε αρνητική να μπει σε διαπραγματεύσεις.

Τέλος, για τη γραμμή κρούσης στον Ολυμπιακό κοιτάζουν έντονα το θέμα του Στιβ Μουνιέ. Ο 25χρονος «άσος» έχει προταθεί και βρίσκεται στη λίστα και, με δεδομένο ότι το θέμα του Μάρκους Μπεργκ «παγώνει», ενώ το κασέ των Καρίγιο και Φερέιρα είναι μεγάλο, οπότε δεν αποκλείεται να αποκτήσει προτεραιότητα στα πλάνα των Πειραιωτών.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός εντείνει τις επαφές του για τον Μουνιέ. Και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ώστε να πειστεί να αφήσει την Αγγλία και να έρθει στην Ελλάδα. Αλλά και με τη Χάντερσφιλντ, η οποία επένδυσε στον εν λόγω ποδοσφαιριστή πάνω από 13.000.000 πριν από ακριβώς δύο χρόνια. Και δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θέλει να τον δώσει ή να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, με σκοπό να τη βοηθήσει να επιστρέψει άμεσα στην Πρέμιερ Λιγκ.

SUPERLEAGUE / SԅсӠԑɐϋǓ – ϓ֐ (֙ԏÑVɁ: Mԙ͇Ӡ͉ʏˏЏՋϓ / EUROKINISSI)

Αυτό που προκύπτει έως τώρα είναι ότι ο Μουνιέ γνωρίζει καλά τις προθέσεις του Ολυμπιακού. Γνωρίζει το ενδιαφέρον και σε καμία περίπτωση δεν εμφανίζεται αρνητικός. Παρά το γεγονός ότι για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον σημαντικές ομάδες, κυρίως από τη Γαλλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments