Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πιθανή η αλλαγή δεδομένων με Μουνιέ

Παναθηναϊκός: Πιθανή η αλλαγή δεδομένων με Μουνιέ
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να δυσκολεύεται να βρει... άκρη στην περίπτωση του Άντονι Μουνιέ. Ποια τα δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε διαδικασία… εκκαθάρισης, όσον αφορά τους παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη ενόψει της νέας σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός, μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα, έχουν διαμορφώσει μια σαφή εικόνα σχετικά με τις μονάδες που δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν στο πράσινο ρόστερ, προχωρώντας τις διαδικασίες για το “διαζύγιο”, σε περίπτωση που έχουν ακόμη συμβόλαια σε ισχύ.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και εκείνη του Άντονι Μουνιέ. Ο Γάλλος εξτρέμ είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες αυτή τη στιγμή στο τριφύλλι, αλλά την περασμένη σεζόν, δεν κατάφερε να βοηθήσει στο ελάχιστο. Ο εν λόγω παίκτης ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και ως εκ τούτου δεν μπόρεσε να συνδράμει ώστε ο Παναθηναϊκός να βελτιώσει κάπως την εικόνα του, όταν το είχε ανάγκη.

Γι’ αυτό και σε πρώτη φάση, στον Παναθηναϊκό είχαν ως στόχο να βρουν τη λύση ώστε να αποχαιρετίσουν τον Άντονι Μουνιέ από το ρόστερ τους. Η ευπάθειά του στους τραυματισμούς αλλά και το υψηλό συμβόλαιο που έχει, για τα τρέχοντα δεδομένα, στο τριφύλλι, αποτελούν λόγους για τους οποίους οι “πράσινοι” θα ήθελαν να τον αποδεσμέυσουν.

Πάντως, η υπόθεση του Μουνιέ, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι για το τριφύλλι. Οι «πράσινοι» αναζητούν τρόπο να μπουν σε συζητήσεις μαζί του ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να μείνει ελεύθερος, αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να τακτοποιηθούν οι οφειλές προς τον Γάλλο ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, οι οικονομικές απαιτήσεις του (λαμβάνει πάνω από 400.000 ευρώ ετησίως) δεν έχουν φέρει κάποια πρόταση και απ’ ότι φαίνεται αποθαρρύνουν τους συλλόγους του εξωτερικού στο να εκδηλώσουν έστω το ενδιαφέρον τους.

Βάσει αυτών, σύμφωνα με τη Sportday, δεν αποκλείεται να υπάρξει… ανατροπή στην υπόθεση Μουνιέ και ο Γάλλος να παραμείνει μεν στο ρόστερ του τριφυλλιού, δίχως ωστόσο να υπολογίζεται από τον Δώνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments