Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ψάχνει τερματοφύλακα από το εξωτερικό

Παναθηναϊκός: Ψάχνει τερματοφύλακα από το εξωτερικό
"Τσεκάρει" την αγορά για την απόκτηση τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός. Σε ποιες αγορές κοιτούν οι "πράσινοι".

Ο Παναθηναϊκός “κοιτά” προς την επόμενη σεζόν, με τους Νταμπίζα και Δώνη να προχωρούν το σκάουτινγκ όσον αφορά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Παρά το ελάχιστο μπάτζετ, είναι δεδομένο ότι οι πράσινοι θα κάνουν προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση όλων των γραμμών. Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν ακουστεί ονόματα που αφορούν -κυρίως- την άμυνα, τον άξονα αλλά και την επίθεση, όμως το “μάτι” των Νταμπίζα – Δώνη τσεκάρει και περιπτώσεις τερματοφυλάκων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του “Εθνοσπόρ”, ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις παικτών από Ιταλία και Ισπανία, όσον αφορά τη θέση “1”. Οι εν λόγω “στόχοι” μπορεί να υπολογίζονται ως πιθανά back-up του Σωκράτη Διούδη, ή ακόμη και πρώτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Φυσικά, τα δεδομένα είναι δύο σε αυτήν την περίπτωση.

Επειδή τον τελευταίο καιρό υπάρχουν αρκετά σενάρια περί φημολογούμενης πρότασης για τον Διούδη, στον Παναθηναϊκό θέλουν να έχουν ήδη στρώσει το έδαφος για τον αντικαταστάτη του. Γι’ αυτό και εάν έρθει πρόταση για τον Έλληνα πορτιέρε, ο οποίος τη σεζόν 2018/19 υπερασπίστηκε την πράσινη εστία στη συντριπτική πλειοψηφία των ματς που δόθηκαν, τότε ο σύλλογος θα κινηθεί απευθείας για μία έτοιμη λύση τερματοφύλακα, ώστε να καλυφθεί άμεσα το κενό.

Από την άλλη πλευρά, εάν τα πράγματα κυλήσουν ως έχουν και δεν υπάρξει κρούση προς τον Διούδη, τότε οι “πράσινοι” θα κινηθούν για την απόκτηση πορτιέρε ο οποίος θα έρθει για να προσθέσει… πίεση στον 26χρονο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ξένος πορτιέρε θα έρθει για να αυξήσει τον ανταγωνισμό με τον Διούδη. Μια κίνηση που, παράλληλα, θα οδηγήσει προς τον δανεισμό του Κώστα Κότσαρη, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του σε κάποιον σύλλογο της Super League, ή του εξωτερικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments