Αθλητισμός

Βοτανικός: Τα είπαν και συμφώνησαν Γιαννακόπουλος και Μπακογιάννης

Βοτανικός: Τα είπαν και συμφώνησαν Γιαννακόπουλος και Μπακογιάννης
Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκαν και μίλησαν για το πρότζεκτ Βοτανικός.

Ο Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έθεσαν επί τάπητος τα βασικά σημεία του πρότζεκτ και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει απόλυτη συμφωνία αλλά και τρομερή διάθεση από την πλευρά του Δημάρχου, ώστε ο Βοτανικός να προχωρήσει άμεσα και με γοργούς ρυθμούς.

Με αυτά τα δεδομένα και υπό το πρίσμα ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη συμφωνήσει για το θέμα, στο τριφύλλι θεωρούν ότι το μόνο που εκκρεμεί είναι μια συνάντηση με τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία αν υπάρξει επίσης συμφωνία, αυτό που μέχρι πρότινος φάνταζε όνειρο απατηλό για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, να λάβει σάρκα και οστά!

Οι δύο πλευρές έφυγαν από τη συνάντηση δίνοντας τα χέρια και ουσιαστικά το μπαλάκι που αφορά την τελική συμφωνία βρίσκεται στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο λόγος είναι πως η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχε συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές για την υλοποίηση του πρότζεκτ. Τώρα, όμως, που το πιθανότερο σενάριο μετά το αποτέλεσμα των ευροεκλογών, είναι μετά τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, κυβέρνηση να είναι η ΝΔ, θα πρέπει να συμφωνήσει και εκείνη.

Απομένει μία συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έτσι ώστε να εξασφαλιστεί πως και η ΝΔ θα συμφωνήσει σε όσα είχε καταλήξει με την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον αποτελέσει την επόμενη κυβέρνηση της χώρας.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το θέμα «ΓΗΠΕΔΙΚΟ» και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αναμένοντας τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δουλεύουν πυρετωδώς τις όποιες λεπτομέρειες του πρότζεκτ ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό απρόοπτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments