Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκτός προημιτελικών στο ολλανδικό Open (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκτός προημιτελικών στο ολλανδικό Open (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Libema Open, μετά την ήττα του από τον Νικολάς Τζάρι με 2-1 σετ.

Πρεμιέρα με το… αριστερό στο χορτάρι έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας έχασε με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-4) από το Νο. 60 της παγκόσμιας κατάταξης, Νικολά Τζάρι και τέθηκε εκτός συνέχειας του ολλανδικού Open. Το πρώτο σετ πήγε σχετικά εύκολα στον Αργεντινό που κατάφερε να κάνει break, υπερασπίστηκε το σερβίς του και έκανε το 1-0 επικρατώντας με 6-4.

Στο δεύτερο ο Τσιτσιπάς ανέβασε ρυθμούς και έκανε με το καλημέρα το 3-0, προβάδισμα που διατήρησε μέχρι το τέλος (6-3) και ισοφάρισε σε 1-1. Στο κρίσιμο σετ όμως και ενώ το ματς ήταν ισόπαλο στα game (3-3), ο Στέφανος έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί. Το έκανε ο Τζάρι που τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη κάνοντας break στο τελευταίο game, στο σερβίς του Τσιτσιπά και τον υποχρέωσε σε μια εκτός προγράμματος ήττα.

Πλέον ο Στέφανος έχει στο μυαλό του την διπλή αποστολή στο Λονδίνο. Το… ζέσταμα γίνεται με τη συμμετοχή του στο τουρνουά Queen’s (17/6) ενώ ο μεγάλος στόχος είναι η διάκριση στο περίφημο Wimbledon που ξεκινά την πρώτη ημέρα του Ιουλίου.

Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στα προημιτελικά

«Δύο στα δύο» για τη Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του Νότιγχαμ. Η Ελληνίδα τενίστρια και Νο33 στην παγκόσμια κατάταξη πέρασε νικηφόρα και από το δεύτερο γύρο, κάμπτοντας με άνεση (6-2, 6-4) την αντίσταση της Ιβάνα Γιόροβιτς από τη Σερβία (Νο104). Πλέον η Σάκκαρη καλείται στα προημιτελικά να περάσει το εμπόδιο της νικήτριας του ζευγαριού Σάρα Σορίμπες Τόρμο-Τζένιφερ Μπρέιντι.

Να σημειωθεί ότι το τουρνουά διεξάγεται στο χορτάρι, αλλά λόγω βροχόπτωσης η «μάχη» της Σάκκαρη πραγματοποιήθηκε, όπως και εχθές, σε σκληρή επιφάνεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments