Αθλητισμός

Κώστας Μανωλάς: Τον θέλει η Γιουβέντους – Ανταλλαγή με Ιγκουαΐν

Κώστας Μανωλάς: Τον θέλει η Γιουβέντους – Ανταλλαγή με Ιγκουαΐν
Ο Κώστας Μανωλάς αρέσει στον Σάρι που τον θέλει στη Γιουβέντους, σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport.

Ο Κώστας Μανωλάς έχει μπει για τα καλά στο “στόχαστρο” της Γιουβέντους και η «Gazzetta dello Sport» έχει… πρώτο θέμα -στο εξώφυλλο της- ένα “σενάριο – βόμβα”. Σύμφωνα με την παγκοσμίου φήμης εφημερίδα, Ρόμα και Γιουβέντους συζητούν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Κώστα Μανωλά με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

“Η Γιουβέντους χρειάζεται έναν στόπερ, ο Πιπίτα μπορεί να αντικαταστήσει τον Τζέκο” αναφέρεται στο συγκεκριμένο “σενάριο”. “Η ρήτρα του Μανωλά και η αξία του Αργεντινού…συμπίπτουν. Οι Ρωμαίοι θέλουν να αντικαταστήσουν τον Τζέκο, ο Έλληνας αρέσει στον Σάρι”, τονίζει χαρακτηριστικά η “Gazzetta Dello Sport”.

Το όνομα του Μανωλά δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για τη Γιουβέντους. Και γενικά για μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ωστόσο κάθε φορά η Ρόμα έχει μια πρόταση, του κάνει αύξηση αποδοχών και καταφέρνει να τον κρατήσει κοντά της.

Θα τα καταφέρει και τώρα; Η αλήθεια είναι πως το κίνητρο να πάει ο Έλληνας στόπερ στη Γιουβέντους, να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να είναι συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τεράστιο.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Gazzetta:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments