Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Δημοσιεύματα τον στέλνουν στο Μεξικό

Ματέο Γκαρσία: Δημοσιεύματα τον στέλνουν στο Μεξικό
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο Ματέο Γκαρσία προτιμά να αγωνιστεί στο Μεξικό.

Το σήριαλ του Ματέο Γκαρσία συνεχίζεται καθώς νέο δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας σημειώνει την πρόθεση του Αργεντίνου να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό. Τη στιγμή μάλιστα που ο Ισπανός φέρεται να βρίσκεται στη λίστα όλων των μεγάλων ελληνικών ομάδων.

Η αλήθεια είναι ότι ανά εβδομάδα, ο ισπανικός Τύπος βάζει νέα δεδομένα στην υπόθεση. Κάποια στιγμή είχε σημειώσει ότι ήταν κοντά στην παραμονή του στον Άρη, στη συνέχεια εμφανιζόταν μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, χθες (13/6) ήταν κοντά στον ΠΑΟΚ και σήμερα (14/6), σημειώνουν ότι έχει προβάδισμα ομάδα του Μεξικό.

Για την ακρίβεια, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.cope.es», σημειώνει ότι ο Αργεντίνος έχει πρόθεση να αγωνιστεί σε ομάδα του Μεξικού.

Είναι αλήθεια πως εδώ και αρκετό καιρό το όνομα του Ματέο Γκαρσία είναι στην κορυφή της επικαιρότητας, με τον Άρη που τον έφερε στην Ελλάδα να έχει… εγκαταλείψει πάντως την περίπτωσή του. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δε βιάζεται να πάρει την απόφασή του και φέρεται να περιμένει να έχει την καλύτερη δυνατή πρόταση για να αποφασίσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments