Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Κρούση για Καρίγιο, που δεν μένει στη Λεγανές”

Ολυμπιακός: “Κρούση για Καρίγιο, που δεν μένει στη Λεγανές”
Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη για την κορυφή της επίθεσης και φέρεται να έχει κάνει κίνηση κρούση για τον Γκουίδο Καρίγιο, που δεν θα παραμείνει στη Λεγανές.

Ο Ολυμπιακός συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό το μεταγραφικό του… σαφάρι. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να επιστρέψουν στους ομίλους του Champions Legaue και φυσικά να κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα. Έτσι, στο σχεδιασμό τους αναζητούν έναν παίκτη που θα μπορέσει να κάνει σχεδόν αμέσως τη διαφορά στην επιθετική γραμμή τους. Έναν σέντερ φορ που θα έχει άνεση μπροστά από το αντίπαλο τέρμα και θα προσφέρει αρκετά γκολ.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι εδώ και καιρό ο πρώτος στόχος, αλλά η περίπτωση του έχει πολλές δυσκολίες. Ωστόσο όπως φαίνεται ο Σουηδός δεν είναι ο μόνος που εξετάζεται. Πληροφορίες από την Ισπανία και πηγές της AS μεταφέρουν πως οι Πειραιώτες έκαναν κρούση για την απόκτηση του Γκουίδο Καρίγιο. Ο Αργεντινός επιθετικός, που ως δανεικός στην Λεγανές πέρυσι είχε 6 γκολ και 1 ασίστ σε 33 ματς, με βάση τα όσα προκύπτουν από την Ιβηρική δεν θα συνεχίσει στον συγκεκριμένο ισπανικό σύλλογο που δεν μπορεί να καλύψει τα… θέλω της Σαουθάμπτον. Φαίνεται πάντως ότι οι ερυθρόλευκοι θα επιμείνουν για την υπόθεση αυτή.

Ολυμπιακός: Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Μπρούνο

Ο Ολυμπιακός περνάει μια ήσυχη περίοδο στα μεταγραφικά του. Τουλάχιστον από πλευράς ανακοινώσεων, γιατί οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν πάνω στις περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός παίκτη για τα άκρα της επίθεσης. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέτασαν πολλούς παίκτες και τελικά κατέληξαν σε έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπρούνο που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Ατρόμητο. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο Περιστέρι με τη μορφή δανεισμού από την Λασκ Λιντς. Τον τελευταίο καιρό οι δυο πλευρές ήταν σε επαφή, αλλά είχε προκύψει σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Οι Πειραιώτες ήθελαν τον ποδοσφαιριστή και πίεσαν για την απόκτηση του. Τελικά η προσπάθεια τους φαίνεται ότι απέδωσε καρπούς.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία είναι δεδομένη και αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, ο έμπειρος εξτρέμ έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης και περιμένει το τελικό «ΟΚ» για να ταξιδέψει στην Αθήνα. Την σεζόν που μας πέρασε ο Μπρούνο έπαιξε σε 33 παιχνίδια με τον Ατρόμητο σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τρία γκολ, ενώ έδωσε έξι ασίστ στους συμπαίκτες του. Τα οικονομικά στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο σύμφωνα με το Transfermark η αξία του πρώην παίκτη του Ατρόμητου αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments