Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Προβάρει τα “ερυθρόλευκα” ο Μπρούνο

Ολυμπιακός: Προβάρει τα “ερυθρόλευκα” ο Μπρούνο
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Μπρούνο που αγωνιζόταν στον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός περνάει μια ήσυχη περίοδο στα μεταγραφικά του. Τουλάχιστον από πλευράς ανακοινώσεων, γιατί οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν πάνω στις περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται. Ο Πέδρο Μαρτίτνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός παίκτη για τα άκρα της επίθεσης. Οι “ερυθρόλευκοι” εξέτασαν πολλούς παίκτες και τελικά κατέληξαν σε έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπρούνο που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Ατρόμητο. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο Περιστέρι με τη μορφή δανεισμού από την Λασκ Λιντς. Τον τελευταίο καιρό οι δυο πλευρές ήταν σε επαφή, αλλά είχε προκύψει σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Οι Πειραιώτες ήθελαν τον ποδοσφαιριστή και πίεσαν για την απόκτηση του. Τελικά η προσπάθεια τους φαίνεται ότι απέδωσε καρπούς.

Τελειώνει του Μπρούνο στον Ολυμπιακό

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία είναι δεδομένη και αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, ο έμπειρος εξτρέμ έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης και περιμένει το τελικό “ΟΚ” για να ταξιδέψει στην Αθήνα. Την σεζόν που μας πέρασε ο Μπρούνο έπαιξε σε 33 παιχνίδια με τον Ατρόμητο σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τρία γκολ, ενώ έδωσε έξι ασίστ στους συμπαίκτες του.

Τα οικονομικά στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο σύμφωνα με το Transfermark η αξία του πρώην παίκτη του Ατρόμητου αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments