Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Φουλάρει για εξτρέμ ο Μπράνκο

ΠΑΟΚ: Φουλάρει για εξτρέμ ο Μπράνκο
Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει έναν ακραίο επιθετικό και ο Μάριο Μπράνκο "δουλεύει" κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΑΟΚ φουλάρει για την μεταγραφική του ενίσχυση. Οι “ασπρόμαυροι” θα πάρουν μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο μεγάλος τους στόχος είναι να μπουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Μια από τις θέσεις που οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν να ενισχυθούν είναι στα άκρα της επίθεσης. Αυτή τη στιγμή υπάρχει σίγουρα ο Μπίσεσβαρ και οι Λέο Ζαμπά και Πέδρο Ενρίκε. Οι δυο τελευταίοι, για διαφορετικούς λόγους δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν στον ΠΑΟΚ.

Ο Μάριο Μπράνκο βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Πορτογαλία για να μιλήσει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Μάλιστα υπάρχει μια περίπτωση εξτρέμ, ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε σε ένα από τα πρωταθλήματα της Ισπανίας ή της Πορτογαλίας . Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του.

Μάλιστα, η Live Sport κάνει λόγο για περίπτωση που αν τελικά αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ θα κάνει τη διαφορά, ανεβάζοντας αισθητά το επίπεδο της μεσοεπιθετική γραμμής της ομάδας. Ο αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» έχει αναλάβει προσωπικά αυτό το θέμα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις, εκτός από τις επαφές που έχει με την Πόρτο για το θέμα του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments