Αθλητισμός

Λεβαδειακός: Συζητά με Νικοπολίδη

Λεβαδειακός: Συζητά με Νικοπολίδη
Ο Λεβαδειακός φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αντώνη Νικοπολίδη για να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία.

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε αναζήτηση για τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Βοιωτοί υποβιβάστηκαν στη Super League 2 και θέλουν να βρουν τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει ξανά στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας. Εκτός από το όνομα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, το οποίο έχει έρθει στο προσκήνιο οι «πράσινοι» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις υποψηφίων για την τεχνική τους ηγεσία.

Όπως αναφέρει το «sportime» ένα από τα ονόματα που έχουν βρεθεί εσχάτως στο προσκήνιο για την ομάδα της Λιβαδειάς είναι εκείνο του Αντώνη Νικοπολίδη. Ο 49χρονος τεχνικός άρχισε την προπονητική του καριέρα πριν από επτά χρόνια, στον Ολυμπιακό, εκεί που κρέμασε τα γάντια του. Τον Σεπτέμβρη του 2015 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων όπου έμεινε μέχρι και την Παρασκευή (14/6).

«Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Νικοπολίδης, που αποχώρησε την Παρασκευή (14/6) από τον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων, είναι ανάμεσα σε εκείνους που «παίζουν» για τον πάγκο των Βοιωτών. Ο Νικοπολίδης άρχισε την προπονητική του καριέρα πριν από επτά χρόνια, στον Ολυμπιακό, εκεί που κρέμασε τα γάντια του. Βρέθηκε στο πλευρό των Ζαρντίμ και Μίτσελ ενώ για ένα διάστημα υπήρξε και πρώτος προπονητής. Τον Σεπτέμβρη του 2015 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων όπου έμεινε μέχρι και την Παρασκευή.

Η έκβαση στο θέμα του προπονητή θα κρίνει και τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Super League 2. Ο Γιάννης Κομπότης θέλει να κλείσει πρώτα το θέμα του προπονητή και εν συνεχεία να περάσουν στα επόμενα μέτωπα. Ο Λεβαδειακός θα έχει αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα, τόσο στο ρόστερ, αλλά και στο τεχνικό επιτελείο, προκειμένου να επιστρέψει στη Super League. Αυτή τη στιγμή το ρόστερ είναι σχεδόν άδειο, αφού ακόμη και παίκτες που έχουν συμβόλαια είναι προς πώληση.

Θυμίζουμε πως για τον αντικαταστάτη του Νίκου Καραγεωργίου έχει προταθεί μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ενώ κατά διαστήματα έχουν ακουστεί κι άλλο ονόματα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments