Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Προτάθηκαν ξανά Ρολάντο και Μπρίτος

Ολυμπιακός: Προτάθηκαν ξανά Ρολάντο και Μπρίτος
Ο Ολυμπιακός εξετάζει για άλλο ένα καλοκαίρι τις περιπτώσεις των Ρολάντο και Μπρίτος.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει αρκετές περιπτώσεις παικτών για να ενισχύσει το ρόστερ του. Ο Πέδρο Μαρτίτνς πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν λίγες και ποιοτικές κινήσεις από τη στιγμή που υπάρχει ένας καλός κορμός. Μια από τις θέσεις που ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να γίνει μια κίνηση είναι το κέντρο της άμυνας. Αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών έχουν προταθεί και εξετάζονται από το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Στην μακρά λίστα ήρθαν να προστεθούν δυο ονόματα που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την ομάδα του Πειραιά. Αυτοί είναι οι Ρολάντο και Μπρίτος. Αμφότεροι μένουν ελεύθεροι κάτι που σημαίνει ότι η απόκτηση τους είναι πιο εύκολη. Είναι και οι δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα και δεν αποκλείεται φέτος το καλοκαίρι να απασχολήσουν πιο έντονα από κάθε άλλη φορά.

Τους τσεκάρει ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος έχει περάσει μια γεμάτη καριέρα σε Μαρσέιγ, Πόρτο, Ίντερ, Νάπολι και Άντερλεχτ, φεύγοντας ως ελεύθερος από την πρώτη, στην οποία αγωνιζόταν φέτος. Ο ίδιος έχει προταθεί αρκετές φορές στους Πειραιώτες και μπορεί να τσεκάρουν αυτή την φορά πιο σοβαρά την περίπτωσή του, τη στιγμή που έχει προτάσεις από Μπράγκα και Μπελενένσες, αλλά ψάχνει μια ομάδα με υψηλές βλέψεις εντός κι εκτός συνόρων.

Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και στην περίπτωση του Μπρίτος. Ο ίδιος έχει μείνει ελεύθερος από τη Γουότφορντ, στην οποία δεν υπολογιζόταν. Ο παίκτης αυτός απασχολεί τον Ολυμπιακό τα τελευταία δύο καλοκαίρια και βρίσκεται στα υπ’ όψιν της ελληνικής ομάδας, χωρίς να αποκλείεται κάποια κίνηση, αν εκείνες που βρίσκονται σε προτεραιότητα «ναυαγήσουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments